Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > I40 2011-2014 mobil multimedia Android 9.0
I40 2011-2014 mobil multimedia Android 9.0
  • I40 2011-2014 mobil multimedia Android 9.0

I40 2011-2014 mobil multimedia Android 9.0

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7029

Type: Car MP3

Combination: MP3 / MP4 Players

Placement: Dashboard, Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE, CE FCC RoHs

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-core

Function: GPS+BT+Radio+AUX IN+DVR

Warranty: 12 Months

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Main Frequency: 1.6GHz

Operating System: 5.1 System

Screen Size: 8 Inch

Product Name: 6.2 Inch Full Touch Universal Dvd Player

Additional Info

Packaging: 3,5KGS / Setel 370 * 330 * 270MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pcs per month

Brand: Klyde

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen China

Kemampuan Supply: 350000 sets per year

Certificate: FCC,CE,RoHs

Deskripsi Produk

I40 2011-2014 mobil multimedia Android 9.0

1. I40 2011-2014 Android multimedia multimedia 9.0 - Latar mburi dinamis pribadi: 7 latar mburi dinamis kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi.

2. Model iki kanggo multimedia mobil 940 mobil multimedia I40 2011-2014 saiki stabil banget. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Kemampuan produksi kita kanggo dvd mobil iki kanggo pamuter dvd universal sing dawane 6,2 inci udakara 20000 buwang saben wulan, dadi, ora kuwatir babagan produk kasebut. Kita mesthi bakal ana ing kene lan siap nulungi.


3.Our I40 2011-2014 multimedia mobil 9.0, kanthi pengalaman 7 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pamuter DVD Car, kita duwe hubungan bisnis karo klien sing regane saka Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia,. Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lan liya-liyane. I40 2011-2014 mobil multimedia Android 9.0 banget misuwur ing saindenging jagad.


4. Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 400 model pamuter DVD Car Car Android kalebu kabeh model. Kabeh pamuter dvd mobil karo piranti lunak lan platform paling anyar, stabil lan cepet. Kanggo njamin kualitase, piranti lunak multimedia mobil Mobil I40 2011-2014 iki 9.0 duwe sertifikasi CE / FCC / RoHs / E-MARK. Kualitas minangka jiwa kita!


Gambar I40 2011-2014 ponsel multimedia 9.0:

I40 2011-2014 car multimedia 9.0

Gambar Klyde lan ruangan sampel:

I40 2011 android 9.0


I40 2014 car multimedia android


Aksesoris piranti multimedia multimedia I40 2011-2014 9.0:

I40 2011-2014 car multimedia

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki