Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > Android 8.0 Elantra 2014 Radio Radio
Android 8.0 Elantra 2014 Radio Radio
Android 8.0 Elantra 2014 Radio Radio
  • Android 8.0 Elantra 2014 Radio Radio
  • Android 8.0 Elantra 2014 Radio Radio

Android 8.0 Elantra 2014 Radio Radio

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-8054

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 10.1 Inch

HD Screen: 1024*600

OS: Android 5.1.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4-core

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Warranty: 1 Year

Bluetooth: Support Hands Free Call

Wifi: Build In

Additional Info

Packaging: 3,5KGS / Setel 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Android 8.0 Elantra 2014 Radio Radio

1. Sistem pandhu arah Radio 8.0 Elantra 2014 Mobil Radio dumadi saka komputer host lan terminal tampilan navigasi dumadi saka rong bagéan. Antena GPS sing dibangun ing ngisor iki bakal nampa 24 satelit GPS ing saindenging jagad paling ora 3 kanthi transfer data, mula bisa nemtokake posisi kendharaan saiki. Koordinasi posisi sing cocog lan data peta kanggo nemtokake host liwat navigasi satelit GPS fase sinyal, bisa nemtokake lokasi sing tepat ing kendharaan ing peta elektronik .


2. Sampeyan efektif banget karo peta online gratis: Sampeyan bisa ndownload peta online sing beda kayata peta Google, IGO, Sygic lan Waze kanthi gratis. Sampeyan bisa entuk rute sing paling akurat lan paling anyar, data lalu lintas langsung. lan liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang. Radio Mobil Android 8.0 Elantra 2014 iki bakal bisa dicoba.


3. Layar gedhe, gampang ditangani. Lan resolusi 1024 * 600, jelas banget. Kanthi Wifi sing dibangun, sampeyan bisa browsing Internet liwat bagean panas ing ponsel sampeyan. Sampeyan bisa nonton film lan ngrungokake musik liwat DVD mobil iki. DVD mobil iki utamane kanggo DVD mobil sing apik kanggo Radio Mobil 8.8 Elantra 2014, kabeh tombol tutul.

Gambar Radio Mobil Android 8.0 Elantra 2014:

Android Elantra 2014 RadioAndroid 8.0 Elantra 2014

Kamar Pabrik lan Contoh Klyde:

8.0 Elantra 2014 Car RadioAndroid Elantra 2014 Car Radio

Aksesoris Android 8.0 Elantra 2014 Mobil Radio:

8.0 Elantra Radio

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki