Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > DVD mobil kanggo Hyundai I35 2011-2013
DVD mobil kanggo Hyundai I35 2011-2013
DVD mobil kanggo Hyundai I35 2011-2013
DVD mobil kanggo Hyundai I35 2011-2013
DVD mobil kanggo Hyundai I35 2011-2013
DVD mobil kanggo Hyundai I35 2011-2013
  • DVD mobil kanggo Hyundai I35 2011-2013
  • DVD mobil kanggo Hyundai I35 2011-2013
  • DVD mobil kanggo Hyundai I35 2011-2013
  • DVD mobil kanggo Hyundai I35 2011-2013
  • DVD mobil kanggo Hyundai I35 2011-2013

DVD mobil kanggo Hyundai I35 2011-2013

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-8028

Type: Car MP3

Combination: Radio Tuner, Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE, FCC CE EMARK

Voltage: 12/24V, 12V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Warranty: 1 Year

OS: Android 5.1.1

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Screen: Capacitive Multi-touch Screen

Additional Info

Packaging: kothak hadiah

Produktivitas: 20000/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE FCC

Deskripsi Produk

DVD mobil kanggo Hyundai I35 2011-2013

1.Sampeyan kontrol rodha siap, supaya bisa ngontrol musik kanthi aman. Kanthi fungsi kasebut, sampeyan bisa kanthi fokus foccus langsung, sing bakal dadi nyopir luwih aman. DVD Car Iki kanggo Hyundai I35 2011-2013 , ndhukung GPS-Enaktif, Dibangun GPS, CD Player, MP3.


2. Car Car DVD iki kanggo Hyundai I35 2011-2013 dilengkapi fungsional ing bluetooth lan buku telepon. Sampeyan bisa nyinkronake buku telepon saka moblile menyang stereo mobil banjur bebas tangan. Sampeyan uga bisa muter puter maneh musik nirkabel saka pamuter DVD mobil.


3. Ndhukung fitur sing gampang disambung: DVD Car kanggo Hyundai I35 2011-2013 Kompatibel karo smartphone lan piranti Android, fitur sing kasambung gampang bisa ngontrol kontrol ing antarane smartphone lan kepala mobil. Sampeyan mung bisa nyambung lan nyinkronake smartphone menyang uni liwat USB, ora dibutuhake perangkat lunak tambahan.


Gambar DVD Car kanggo Hyundai I35 2011-2013:

Car DVD for Hyundai I35 2011-2013

Car DVD for Hyundai I35 2011-2013

Aksesoris DVD Car kanggo Hyundai I35 2011-2013:

accessories of Car DVD for Hyundai I35 2011-2013


Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki