Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > Pamuter DVD mobil Solaris 2011-2012 DECKLESS
Pamuter DVD mobil Solaris 2011-2012 DECKLESS
Pamuter DVD mobil Solaris 2011-2012 DECKLESS
Pamuter DVD mobil Solaris 2011-2012 DECKLESS
Pamuter DVD mobil Solaris 2011-2012 DECKLESS
Pamuter DVD mobil Solaris 2011-2012 DECKLESS
  • Pamuter DVD mobil Solaris 2011-2012 DECKLESS
  • Pamuter DVD mobil Solaris 2011-2012 DECKLESS
  • Pamuter DVD mobil Solaris 2011-2012 DECKLESS
  • Pamuter DVD mobil Solaris 2011-2012 DECKLESS
  • Pamuter DVD mobil Solaris 2011-2012 DECKLESS

Pamuter DVD mobil Solaris 2011-2012 DECKLESS

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-1084

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Wifi: Support

3G: Support

OS: Android 5.1

Screen Pixel: 1024*600

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Screen: Capacitive Multi-touch Screen

Size: 10.1 Inch

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Pamuter DVD mobil Solaris 2011-2012 DECKLESS

1. DVD mobil Android kanggoSolaris 2011-2012 pamuter DVD mobil DECKLESS - Latar mburi dinamis khusus: backgroud 7dynamic kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi.


DVD DVD Android kanggo pamuter DVD mobil Solaris 2011-2012 yaiku panggunaan GPS (Sistem Posisi Global) kanthi peta elektronik sing bakal ditindakake, bisa dadi trep lan akurat kanggo ngandhani supir supaya menyang tujuan sing paling cendhak. utawa dalan sing paling cepet, minangka pembantu mobil sing apik kanggo driver.With player, wong bisa duwe efisiensi karo perjalanan.


3. Kompatibel karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandheg nggunakake steering wheter, nggawe perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake karo DVD mobil Android iki kanggo Solaris 2011- Pamuter DVD mobil DECKLESS 2012.


Gambar Solaris 2011-2012 pamuter DVD mobil DECKLESS:

Solaris 2011-2012 DECKLESS car DVD player


Solaris 2011-2012 DECKLESS car DVD player


Solaris 2011-2012 DECKLESS car DVD player

Pabrik lan ruangan conto Klyde:

factorysample room


Aksesoris pemain DVD mobil Solaris 2011-2012 DECKLESS:

Accessories of Android car DVD for Megane III Fluence 2009-2016

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki