Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > Pamuter DVD mobil APP kanggo Elantra 2016
Pamuter DVD mobil APP kanggo Elantra 2016
Pamuter DVD mobil APP kanggo Elantra 2016
Pamuter DVD mobil APP kanggo Elantra 2016
Pamuter DVD mobil APP kanggo Elantra 2016
Pamuter DVD mobil APP kanggo Elantra 2016
  • Pamuter DVD mobil APP kanggo Elantra 2016
  • Pamuter DVD mobil APP kanggo Elantra 2016
  • Pamuter DVD mobil APP kanggo Elantra 2016
  • Pamuter DVD mobil APP kanggo Elantra 2016
  • Pamuter DVD mobil APP kanggo Elantra 2016

Pamuter DVD mobil APP kanggo Elantra 2016

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-1088

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Wifi: Support

3G: Support

OS: Android 5.1

Screen Pixel: 1024*600

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Screen: Capacitive Multi-touch Screen

Size: 10.1 Inch

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Pamuter DVD mobil APP kanggo Elantra 2016

1. DVD mobil Android kanggo pamuter DVD mobil Deckless kanggo Elantra 2016-- Latar mburi dinamis pribadi: latar mburi 7dynamik kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi.


2.Android mobil DVD kanggo pamuter DVD Deckless mobil kanggo Elantra 2016 yaiku nggunakake GPS (Global Positioning System) kanthi peta elektronik sing bakal ditindakake, bisa dadi trep lan akurat kanggo ngandhani supir supaya menyang tujuan sing paling cendhak utawa Jalur paling cepet, minangka pembantu pandhu arah mobil driver.With, wong bisa duwe efisiensi karo perjalanan.


3. Kompatibel karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandhegake steering steering, nggawe perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake karo DVD mobil Android iki kanggo DVD mobil Deckless pamuter kanggo Elantra 2016


Gambar pamuter DVD mobil Deckless kanggo Elantra 2016


Deckless car DVD player for Elantra 2016


Deckless car DVD player for Elantra 2016


Deckless car DVD player for Elantra 2016

Pabrik lan ruangan conto Klyde:

factorysample room


Aksesoris pemain DVD mobil Deckless kanggo Elantra 2016

Accessories of Android car DVD for Megane III Fluence 2009-2016

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki