Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > Tutup Greyone pamuter DVD mobil TUCSON IX35 2015
Tutup Greyone pamuter DVD mobil TUCSON IX35 2015
Tutup Greyone pamuter DVD mobil TUCSON IX35 2015
Tutup Greyone pamuter DVD mobil TUCSON IX35 2015
Tutup Greyone pamuter DVD mobil TUCSON IX35 2015
  • Tutup Greyone pamuter DVD mobil TUCSON IX35 2015
  • Tutup Greyone pamuter DVD mobil TUCSON IX35 2015
  • Tutup Greyone pamuter DVD mobil TUCSON IX35 2015
  • Tutup Greyone pamuter DVD mobil TUCSON IX35 2015

Tutup Greyone pamuter DVD mobil TUCSON IX35 2015

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-1083

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 8 Inch

HD Screen: 1024*600

Main Frenqency: 1.6GHz

Screen: Capacitive Multi-touch Screen

Warranty: 12 Month

Wifi: Yes

OS: Android 8.0.0 System

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Core

RAM: SAMSUNG 4GB DDR3

Nand Flash: 32 GB

Additional Info

Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: Klyde

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC, CE

Kode HS: 8521901290

Port: Shenzhen,Shenzhen,Shenzhen

Deskripsi Produk

Tutup Greyone pamuter DVD mobil TUCSON IX35 2015

1. Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd didegaké ing taun 2007. Kita minangka salah sawijining pimpinan utama ing China. Saiki, meh kabeh model DVD mobil kanggo macem-macem mobil. Sistem android stabil saiki, lan kita duwe akeh klien ing saindenging jagad. Pamuter mobil DVD TUCSON IX35 2015 Grey iki minangka salah sawijine. Dadi, sampeyan ora kudu kuwatir babagan kualitase, kabeh bagean utama diimpor saka perusahaan merek sing misuwur kanggo njamin kualitas kasebut saka sumber materi.


2. Spesifikasi pamuter DVD tutup TUCSON IX35 2015 yaiku kaya ing ngisor iki:

OS: Sistem Android 8.0.0
TFT drive IC: Rockchip PX5
CPU: Rockchip PX5, Cortex-A53, inti Octa
Loader: SHINNY D-28HX-PWW-53X
RAM: SAMSUNG DDR3 4GB
Angkat: HITACHI 1200HX
Flansh: 32GB
Pandu motor: MABUCHI
Radio: NXP 6686
Amplifer IC: TDA 7851
GPS: SIRF III
IC dekoder DVD: Sunplus 8202VGQ
Layar: Layar kapabilit lan layar tutul
Layar: Layar Hanstar
Decoder Video: 1080P HW
Pasokan daya: 4 * 50W
WIFI: Dibangun ing
Bluetooth: 7OC-MD-705 (2 DIN) GOC-MD-6202A (1 DIN)
DVR: Kamera USB (PC Standard)


3. Kualitas model iki: Pamuter DVD mobil TUCSON IX35 2015, wis dites kakehan sadurunge wiwit adol. Dadi, sampeyan bisa nggunakake tanpa kuwatir. Klyde bakal tetep riset babagan produk sing anyar lan luwih apik kanggo sampeyan.


4. Kanthi tutup abu-abu TUCSON IX35 2015 mobil DVD mobil iki , sampeyan bisa download bisa kanggo navigasi, ngrungokake musik, nonton film lan video, lan sapiturute Sampeyan uga bisa nyambungake karo ponsel sampeyan kanggo nuduhake wifi menyang pamuter DVD TUCSON IX35 2015 mobil DVD . Supaya sampeyan bisa nggunakake cara nyetir.


Gambar Grey tutup mobil TUCSON IX35 2015 mobil DVD:

Grey cover TUCSON IX35 2015 car DVD player


Grey cover TUCSON IX35 2015 car DVD player

Kamar lan kamar conto Klyde:

Minangka salah sawijining Produsen Radio Radio utama ing China, Klyde nawakake macem-macem produk radio mobil, kalebu ing DVD Cark Deckless Android 10,1 inci; Mitsubishi Android Car DVD; Hyundai Android Car DVD; Jeep Android Car DVD; DVD Car Volkswagen Android; DVD Car Renault Android; Ford Android Car DVD dll kualitas Produk dadi perhatian prioritas, kita janji mung nyedhiyakake produk radio mobil saka pabrik Klyde dhewe sing wis disetujoni nganggo ISO 9001, IATF16949, CE, FCC, EMC, sertifikat Emark lan sapiturute. , Klyde CAR RADIO wis digunakake digunakake ing pabrik mobil, toko mobil lan sawise pasar tingkat dhuwur lan tengah. Kanthi kaluwihan rega lan kualitas kompetitif, Player Car Car Player Android kita wis ngladeni pasar global kalebu Asia, Eropa, Amerika Selatan, Amerika Lor, Oceania, Afrika dll.


factory

sample room


Aksesoris saka Pamuter DVD mobil TUCSON IX35 2015

accessories of android car DVD navagition for Ssangyong RODIUS 2014

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki