Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > Elantra 2016 DVD Car Android
Elantra 2016 DVD Car Android
Elantra 2016 DVD Car Android
  • Elantra 2016 DVD Car Android
  • Elantra 2016 DVD Car Android

Elantra 2016 DVD Car Android

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-8207

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

HD Screen: 1024*600

Main Frenqency: 1.6GHz

Screen: Capacitive Multi-touch Screen

Warranty: 12 Months

Wifi: Build In

TV/ATV: Yes

Size: 7inches

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Core

RAM: SAMSUNG 2GB DDR3

Nand Flash: 32 GB

Additional Info

Packaging: 3,5KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

Produktivitas: 2000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 35000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Elantra 2016 DVD Car Android

1. DVD Car Android Elantra 2016 iki bisa digunakake kanggo Elantra 2016 . Canbus uga bisa diwenehake kanggo model iki. Spesifikasi minangka nderek:

OS: sistem 6.0.1 Android

CPU: inti Rockchip PX5 Cortex A53, 8 inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 2GB DDR3
Nand Flash: 32 GB
Layar capacitive multi-touch
GPS + BT + Radio + AUX IN + DVR
Link pangilon
BISA BUS (kalebu)


Gambar Elantra 2016 Car Car Android :



Elantra 2016 Android Car DVD

2. Elantra 2016 DVD Car Android Ndhukung Full HD 1920X1080P: ndhukung macem-macem format kalebu DAT, MPG, MPEG, VOB, MP4, MOV, AVI, video DVD, ASF, WMV, MKV, TS, RM, RMVB, lan format coding video kayata H.264, Xvid, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9, MPEG1, H.263, Divx.


3. Layar sentuhan kapasitif HD 1024X600 anyar: Layar tutul sing padha ditemokake ing ponsel pinter sampeyan, luwih responsif saka sadurunge. T Elantra 2016 Android Car DVD minangka produk adol panas sing adol ing saindenging jagad.


4. Elantra 2016 DVD Car Android Kompatibel karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu njupuk tangan ing steering steering, nggawe perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake. Kompatibel karo dashcams: Rekam lakune kapan lan ing ngendi wae. Nyopir luwih dipercaya lan aman.

Aksesoris DVD Car Car Elantra 2016

Accessories of Mazda CX-9 car DVD player

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki