Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Kursi Android Car Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Kursi Android Car Dvd

Kategori produk dari Kursi Android Car Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Ibiza Android Car Dvd , Ibiza Android 4.4 Mobil Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Ibiza Android 5.1.1 Mobil Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Kursi Android Car Dvd Supplier

Ibiza Android Car Dvd (wifi mobil dvd player)


1. Ditetepake ing taun 2009, Shen Zhen Klyde Electronics Co, Ltd kalebu area 7300 meter persegi lan nggunakake 230 staf. kita duwe 18 insinyur R&D lan teknisi sing tansah nambah lan ngembangake produk anyar kanggo nyukupi syarat klien .Ong kapasitas produksi bulanan kira-kira 27.000 unit. Produk kita kalebu android lan wince Car DVD Player, sing pengalaman 7 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pemain Car DVD, kita wis nggawe hubungan bisnis karo klien sing regane saka Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lsp.

Ibiza Android 4.4 Car Dvd, layar HD 7 inci kanthi fungsi kabeh. Luwih akeh produk sing bakal metu.


2.Ibiza Android 5.1.1 Mobil Dvd, efektif karo peta online gratis: Sampeyan bisa ngakses peta online beda kayata peta Google, IGO, peta Sygic lan Waze gratis. Kanthi peta Google, sampeyan bisa entuk rute sing paling akurat lan paling anyar, data lalu lintas langsung lan liya-liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang. Ndhukung fitur sing gampang disambungake: Kompatibel karo smartphone lan piranti Android, fitur sing kasambung gampang bisa ngontrol kontrol ing antarane smartphone lan kepala mobil. Sampeyan mung bisa nyambung lan nyinkronake smartphone menyang Ibiza Android Car Dvd liwat USB, ora dibutuhake perangkat lunak tambahan.


3.Ibiza Android 6.0.1 Radio mobil, layar sentuhan kapasitif HD HD 1024X600: Ing layar tutul sing padha sing ditemokake ing ponsel cerdas sampeyan, luwih responsif saka sadurunge, nuduhake internet hotline Bulit-in WIFI: akses internet sing gampang lan lancar kanggo sampeyan browsing browser internet , nonton video online, priksa surat sampeyan, main game, download app, utawa malah navigasi karo peta online gratis.

1

4

5

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki