Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Thermometer inframerah
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Thermometer inframerah

Kategori produk dari Thermometer inframerah , kami produsen khusus dari Cina, Target laser tepat Non-Hubungi , Thermometer inframerah digital portebel pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pangukuran suhu cepet R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Thermometer inframerah Supplier

LCD Digital Non-contact Infrared Forehead Body IR Thermometer Suhu Gun

Ir 3Ir 1

1. Termomensasi Terkenal Tanpa Infrared, gampang dilakokno
2. 1 detik, maca kanthi cepet; Mod sing meneng, ora perlu kuwatir yen tangi bayi nalika ngukur suhu;
3. Termometer inframerah inframerah kanthi sistem peringatan demam, thermometer demam bakal nunjukake status suhu, kanthi lampu lan bip sing cocog;

4. thermometer mode multi: Thermometer inframerah inframerah cocok kanggo wong diwasa, bayi lan wong tuwa kabeh umur, ora mung ndhukung fungsi bathuk, nanging uga ngukur suhu kamar, obyek, cairan (kayata susu, banyu), dhukungan ngalih antarane ℃ lan ℉;


Fitur

Pangukuran Non-tutul
Sensor inframerah presisi sing dhuwur
Desain Paten Praktis
Tampilan definisi dhuwur

Lampu latar ijo: suhu awak normal / ≤37.4
Lampu latar kuning: 37,5 ℃ ≤T≤37.9 ℃ (99,3 ° F-100.3 ° F) /
Lampu cahya abang: 38 ° C≤T≤42.5 ° C (100.4 ° F-108.6 ° F)
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki