Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Kia Android Car Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Kia Android Car Dvd

Kategori produk dari Kia Android Car Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Kia Android Car Dvd , Kia Android 4.4 Mobil Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kia Android 5.1 Mobil Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Kia Android Car Dvd Supplier

Kia Android Car Dvd

1. Kanggo Android 6.0 Car Dvd, dvd mobil layar sentuh , sistem 6.0 paling anyar Android: Liwat pengatur memori sing dioptimalake lan kapabilitas layar tutul Android 6.0. Sistem kinerja wis digawa menyang tingkat sing cepet lan akurat.


2.Kia Android Car Dvd, WIFI enggo bareng hotspot: akses internet sing gampang lan lancar kanggo sampeyan browsing internet, nonton video online, mriksa mail, main game, download aplikasi, utawa navigasi nganggo peta online gratis. Kia Android Car Dvd, Lampu CPU inti permium , bathi cepet: unit kepala pimpinan ndhuwur android ing industri, kinerja cepet, kanthi gampang ngatasi macem-macem aplikasi kanthi manajemen multibasa sing gampang,

3.Kia Android Car Dvd bisa nginstal mobil iki kaya:

SPORTAGE 2016 / SPORTAGE 2010-2012 / Mohave / Borrego 2008-2010 / Carens 2013 / Morning / Picanto 2014 / CEED 2014 / SORENTO 2015 / SORENTO 2013 / SORENTO 2011 / CERATO / K3 / FORTE 2013-2014 / 2014 SOUL / SOUL 2012- 2013 / CERATO / FORTE 2008-2012 / FORTE / FORTE 2008-2011 / K2 / RIO 2011-2012 / K3 / RIO 2015 / K5 / OPTIMA 2015 / K5 / OPTIMA 2014 / Cerato2003-2008 / Sportage 2004-2010 / CEED2006-2009 / Sorento2002-2009 / Spectra2004-2009 / Optima2005-2010 / Rondo2006-2011 / Rio2005-2011 / Sedona2006-2011 / Carens2006-2011


KIA soul 2014 CAR DVDPICANTO-2KIA SORENTO 2012 car dvdSorento 2013car video for KIAkia K5 OPTIMA 2015 car dvd gpsKIA K3 RIO car dvd player

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki