Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > DVD Car Android China Series
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

DVD Car Android China Series

Kategori produk dari DVD Car Android China Series , kami produsen khusus dari Cina, DVD Car Android China Series , Seri China 4.2.2 DVD DVD pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Seri China 4.4 Car DVD R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China DVD Car Android China Series Supplier

Pamuter mp3 mobil kanggo Lifan yaiku DVD mobil khusus kanggo VW, luwih becik kanggo mobil asli, bisa kompatibilitas mobil asli kabeh fungsi lan seneng banget.

mobil GPS kanggo fungsi kontrol setir supir Lifan

Narima radio: FM / AM bisa disimpen 30 stasiun. RDS kasedhiya.

Video: MP4, H.264, WMV, AVI, RM / RMVB, VOB lan liya-liyane

Audio: MP3, WMA, WAV lan liya-liyane

Tampilan backing mobil: Input kamera mbalikke mobil (ngalih otomatis)

Kompatibel karo DVD, DVD-R, DVD-RW, HDVD, DVCD, MP3, MP4, CD-R, CD-RW, VCD, DIVX, WMA lsp.

Daya maksimal: output maksimal 4X50W

pamuter radio mobil kanggo Lifan ndukung output / input AV: 2 video metu, output 4audio, input 2video, input audio 2


car radio player for Lifan

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki