Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Mazda Mobil Android Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mazda Mobil Android Dvd

Kategori produk dari Mazda Mobil Android Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Mazda Mobil Android Dvd , Mazda 5 Mobil Dvd Android pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mazda 3 Mobil Dvd Android R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Mazda Mobil Android Dvd Supplier

Tampilan mobil capacitive HD HD HD, layar tutul capacitive HD HD 1024X600: Ing layar tutul sing padha ditemokake ing ponsel cerdas, luwih responsif saka sadurunge

Mazda Android Car Dvd, Kompatibel karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu njupuk tangan ing steering wheter, nggawe perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake.

Mazda Android Car Dvd, Ndhukung Full HD 1920X1080P: ndukung macem-macem format kalebu DAT, MPG, MPEG, VOB, MP4, MOV, AVI, video DVD, ASF, WMV, MKV, TS, RM, RMVB, lan format coding video kayata H .264, Xvid, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9, MPEG1, H.263, Divx.

Mazda Android Car Dvd bisa pas karo mobil iki kaya:

KD-8069 CX-9  
 2012-2013
KD-7007 CX-7 
 2012-2013
KD-7005 CX-5   
2012-2013
KD-7003 MAZDA 3
2004-2009
KD-8002 MAZDA 2
2010-2012
KD-8003 MAZDA 3
2009-2012
KD-8005 Mazada 5 2009-2012
Premacy 2009-2012
KD-8001 MAZDA 6 2008-2012
Mazda6 Ruiyi 2008-2012
Mazda6 Ultra 2008-2012

1

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki