Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Mitsubishi Android Car Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mitsubishi Android Car Dvd

Kategori produk dari Mitsubishi Android Car Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Mitsubishi Android Car Dvd , Mitsubishi Android 4.2 Mobil Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mitsubishi Android 5.1 Mobil Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Mitsubishi Android Car Dvd Supplier

1.Mitsubishi Android Car Dvd, seri iki duwe model akeh, bisa cocog karo mobil Mitsubishi sing beda. Mitsubishi Android Car Dvd ( multimedia Car Dvd ), Mobil dvd GPS kanggo kualitas tinggi, kita menehi garansi 12 wulan, cpu kasebut minangka inti Octa Rockchip PX5 Cortex A9, luwih kuat lan luwih stabil.


2.Mitsubishi Android Car Dvd, Ndhukung fitur sing gampang disambungake: Kompatibel karo smartphone lan piranti Android, fitur sing kasambung gampang bisa ngontrol kontrol ing antarane smartphone lan kepala mobil. Sampeyan mung bisa nyambung lan nyinkronake smartphone menyang uni liwat USB, ora dibutuhake perangkat lunak tambahan.


3.Mitsubishi Android Car Dvd cocog kanggo Outlander 2015 / Outlander 2014 / Outlander 2006-2012 / Lancer 2014-2015 / Lancer 2006-2012 / ASX 2010-2012 / PAJERO 2006-2012 - modhél saiki, kita uga bakal berkembang luwih akeh model .








2015 outlander

PAJERO 2010-2012

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki