Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Bukak Android Car Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Bukak Android Car Dvd

Kategori produk dari Bukak Android Car Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Bukak Android Car Dvd , Opel Android 4.4 Mobil Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Opel Android 4.4 Mobil Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Bukak Android Car Dvd Supplier

1. Pamuter audio mobil / Radio Radio dvd kanggo opel duwe status sistem sing mlaku kanggo ngawasi exhaust engine lan sistem postprocessing, yen ditemokake bisa uga disebabake dening emisi sing ngluwihi kahanan standar, langsung ngetokake peringatan. Yen sistem gagal, lampu kesalahan (MIL) utawa mesin cek (Check Engine) lampu peringatan lan informasi kesalahan sistem OBD bakal disimpen ing memori kasebut. Piranti diagnostik lan antarmuka standar diagnostik bisa maca informasi sing relevan karo formulir kode kesalahan. Miturut indikasi kode kesalahan, personel pangopènan bisa nemtokake sipat lan kaluputan kanthi cepet lan akurat.


2. Kacepetan mobil navi kanggo kinerja prosesor inti opel quad banget cocog, saengga puter maneh video, seret kursor ora bakal dadi. Lan kompatibel karo antarmuka mobil asli UBS lan AUX kanggo mobil opel mp4. Model: Pamuter audio mobil kanggo opél CORSA 2015 / VECTRA (2005-2008) / ANTARA (2006-2011) / ZAFIRA (2005-2011) / CORSA (2006-2011) / MERIVA (2006-2011) / ASTRA (2004-2009 ) / MOCCA 2012-2015 / INSIGINA 2014-2015 / Astra J2011-2012



Car audio player for opelcar mp4 for opelcar navi for opel


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki