Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Peugeot Mobil Android Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Peugeot Mobil Android Dvd

Kategori produk dari Peugeot Mobil Android Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Peugeot Mobil Android Dvd , Peugeot 3008 Mobil Dvd Android pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Peugeot Android 4.4 Mobil Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Peugeot Mobil Android Dvd Supplier

* Pamuter dvd mobil iki minangka dvd mobil stereo , lan ndhukung fungsi navigasi gps

* Mobil dvd GPS kanggo high quality, kita menehi garansi 12 wulan, cpu yaiku Octa inti Rockchip PX5 Cortex A9, luwih kuat lan luwih stabil.


* Pemain radio layar HD HD kanggo model iki. Setelan sensitivitas radio dhuwur, bakal nampa swara, tabel ora jelas, nanging yen sensitivitas sithik, bisa kanthi otomatis nyaring ora jelas, yen radio FM sing ditampa kanthi normal. Tresna saka radio, sampeyan bisa nyimpen kanthi manual, fungsi iki gampang banget.
* Panyesuaian Bluetooth bisa dadi pertandhingan rong arah, telpon bisa disetel kanggo nyambungake telpon supaya bisa mangsuli utawa mobil kanggo mangsuli, mesthine, musik Bluetooth kurang saka fungsi, sampeyan bisa muter musik telpon.

Model PEUGEOT
KD-7081 PG 3008/5008
PG Partner
2010-2016
KD-7080 PG 405
KD-8104 PG 301
2013-2016
KD-7506 PG 508
2010-2015 
KD-7604 PG 408
2007-2010
1


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki