Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Porsche Android Car Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Porsche Android Car Dvd

Kategori produk dari Porsche Android Car Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Porsche Android Car Dvd , Porsche Android 5.1 Mobil Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Porsche Android 5.1.1 Mobil Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Porsche Android Car Dvd Supplier

Porsche Android Car Dvd Player


1.Sampeyan upgrade pamuter GPS mobil kanggo Porsche, interpretasi musik kasebut, lan swasana tepat minangka keseimbangan sing tepat, nuduhake musik sing apik lan kaendahan alus, supaya sampeyan bakal entuk pengalaman sing cocog. Musik dumadi saka pesona sing nggantheng lan klasik sing nyenengake, duwe rasa energi, kepadatan, informasi jumlah swara, minangka unsur resolusi lan pangerten posisi. Saengga kita bisa nikmati musik sing nyaman, nanging uga bisa nggawe musik kanthi alami, liwat pemahaman sing jero babagan pikirane musik lan emosi lan evolusi lan irama minangka jiwa bungah saka munggah karo radio Car kanggo Porsche.


2. Nuduhake hotspot komotir WIFI: akses internet sing gampang lan lancar kanggo sampeyan browsing browser internet, nonton video online, mriksa mail, main game, download aplikasi, utawa malah navigasi nganggo peta online gratis .Cost-efektif karo peta online gratis : Sampeyan bisa kanthi gampang ngakses peta online beda kayata peta Google, IGO, Sygic lan Waze kanthi gratis. Kanthi peta Google, sampeyan bisa entuk rute sing paling akurat lan paling anyar, data lalu lintas langsung lan liya-liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang.


3. Ndhukung fitur sing gampang disambungake: Kompatibel karo smartphone lan piranti Android, fitur sing gampang disambungake bisa ngontrol kontrol ing antarane smartphone lan kepala mobil. Sampeyan mung bisa nyambung lan nyinkronake smartphone menyang uni liwat USB, ora dibutuhake perangkat lunak tambahan.

Porsche Android Car Dvd

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki