Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Renault Android Car Dvd

Kategori produk dari Renault Android Car Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Renault Android Car Dvd , Renault Android 4.4 Car Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Renault Android 5.1 Car Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Renault Android Car Dvd Supplier

Renault Android Car Dvd


1. Sistem pandhu arah Renault Android Car Dvd adhedhasar sistem 6.0 6.0.1, maneuverability, safety, fleksibilitas lan karakteristik liyane, audio mobil lan sistem cerdas.

2. Sampeyan bisa muter puter maneh musik nirkabel saka Renault Android 4.4 Car Dvd (1 din mobil dvd) kanthi link cermin. Sampeyan bisa ngontrol pamuter multimedia mobil kanthi nggunakake tombol kontrol setir yen DVD nglengkapi CANBUS. Kejabi, sampeyan uga bisa sinau dheweke ngontrol stereo mobil tanpa CANBUS.


3. Renault Android 5.1 Car Dvd, supaya informasi luwih cenderung dituduhake, layar luwih jelas, sistem cerdas nggawa mesin supaya mesin luwih cair, layar uga nduweni resolusi sing luwih dhuwur, luwih puas karo pangguna Gumantung model, aplikasi pandhu arah uga beda, kanthi fitur khusus, uga beda, sadurunge tuku bisa disampekno karo layanan pelanggan, saengga nyukupi kebutuhan pelanggan. Pemain mobil dvd banget.

6

8

9


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki