Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Pemain DVD mobil Android kanggo RENAULT Megane
Pemain DVD mobil Android kanggo RENAULT Megane
Pemain DVD mobil Android kanggo RENAULT Megane
Pemain DVD mobil Android kanggo RENAULT Megane
Pemain DVD mobil Android kanggo RENAULT Megane
Pemain DVD mobil Android kanggo RENAULT Megane
  • Pemain DVD mobil Android kanggo RENAULT Megane
  • Pemain DVD mobil Android kanggo RENAULT Megane
  • Pemain DVD mobil Android kanggo RENAULT Megane
  • Pemain DVD mobil Android kanggo RENAULT Megane
  • Pemain DVD mobil Android kanggo RENAULT Megane

Pemain DVD mobil Android kanggo RENAULT Megane

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7235

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 7 Inch

OS: Android 5.1.1 System

CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-core

Wifi: Yes

Resolution: 1024*600

RDS: Optional

Video Decorder: 1080PHWHD

Bluetooth: Support Hands Free Call

Warranty: 12 Months

TV/ATV: Yes

Additional Info

Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Pamuter DVD mobil Android Android kanggo RENAULT Megane (Ibiza Android 5.1.1 Car Dvd)

1. Spesifikasi Renault Megane kaya ing ngisor iki:

HD layar: 1024 * 600
OS: sistem 5.1.1 Android
CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 1GB DDR3
Nand Flash: 16 GB
Layar capacitive multi-touch
GPS + IPOD + BT + Radio + AUX IN + DVR
2 Cara pangilon link
BISA BUS (kalebu)


2.Pilih Renault Megane kalebu Android lan Wince Car DVD Player, sing pengalaman 7 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pamuter DVD Car, kita duwe hubungan bisnis karo akeh pelanggan sing dihargai saka Jepang, Rusia, Ukraine, Turkey, Spanyol, Jerman, Italia , Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lsp. Pamuter DVD mobil Renault Megane misuwur banget ing saindenging jagad.


3. Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 300 model DVD Car Car Android kalebu kabeh model kanggo Renault Megane.All pamuter dvd mobil kita nganggo piranti lunak paling anyar lan paltform, stabel lan cepet. Kanggo njamin kualitas kasebut, pamuter DVD mobil Renault Megane iki duwe sertifikasi CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas minangka jiwa kita!


4. Model iki kanggo Renualt Megane saiki wis stabil banget. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Aborsi produksi kita kanggo DVD mobil Renualt Megane Android udakara udakara 2000 saben wulan, dadi, ora kuwatir babagan produk kasebut. Kita mesthi bakal ana ing kene lan siap nulungi.


Gambar DVD mobil Renault Megane:

Android car DVD for Renault MeganeAndroid car DVD player for Renault MeganeRenault Android car DVD for Megane

Kamar Pabrik & Contoh

company

sample room

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki