Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Jupuk pamuter audio dvd otomatis mobil MT 2016
Jupuk pamuter audio dvd otomatis mobil MT 2016
Jupuk pamuter audio dvd otomatis mobil MT 2016
  • Jupuk pamuter audio dvd otomatis mobil MT 2016
  • Jupuk pamuter audio dvd otomatis mobil MT 2016

Jupuk pamuter audio dvd otomatis mobil MT 2016

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9624

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

HD Screen: 1024*600

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Screen: Capacitive Multi-touch Screen

Warranty: 12 Months

Wifi: Build In

TV/ATV: Yes

Size: 7 Inches

Additional Info

Packaging: 3,5KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Jupuk pamuter audio dvd otomatis mobil MT 2016

1. layar HD kanggo pamuter DVD dvd otomatis Capture MT 2016 iki . Setelan sensitivitas radio dhuwur, bakal nampa swara, tabel ora jelas, nanging yen sensitivitas sithik, bisa kanthi otomatis saring ora jelas, yen radio FM sing ditampa kanthi normal. Tresna saka radio, sampeyan bisa nyimpen kanthi manual, fungsi iki gampang banget. Résolusi pamuter dvd mobil otomatis Capture MT 2016.


2. Layar tutul capacitive HD New: Layar tutul sing padha sing ditemokake ing ponsel sampeyan, luwih responsif saka sadurunge. T kang Capture MT 2016 player mobil multimedia dvd minangka produk adol panas sing adol ing ndonya.


3. Jupuk pamuter dvd multimedia mobil otomatis MT 2016 Ndhukung Full HD 1920X1080P: ndhukung macem-macem format kalebu DAT, MPG, MPEG, VOB, MP4, MOV, AVI, video DVD, ASF, WMV, MKV, TS, RM, RMVB, lan format coding video kayata H.264, Xvid, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9, MPEG1, H.263, Divx.


4. Jupuk pamuter dvd mobil otomatis multimedia 2016 Kompatibel karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandhegake steering whell, nggawe perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake. Kompatibel karo dashcams: Rekam lakune kapan lan ing ngendi wae. Nyopir luwih dipercaya lan aman.


Gambar Capture MT 2016 player mobil multimedia dvd:

Capture MT 2016Capture MT 2016 dvd player

Aksesoris pamuter Jupuk multimedia mobil dvd Capture MT 2016:

Capture MT 2016 auto multimedia dvd player

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki