Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > stereo mobil dvd gps kanggo seri Megane
stereo mobil dvd gps kanggo seri Megane
stereo mobil dvd gps kanggo seri Megane
stereo mobil dvd gps kanggo seri Megane
stereo mobil dvd gps kanggo seri Megane
stereo mobil dvd gps kanggo seri Megane
  • stereo mobil dvd gps kanggo seri Megane
  • stereo mobil dvd gps kanggo seri Megane
  • stereo mobil dvd gps kanggo seri Megane
  • stereo mobil dvd gps kanggo seri Megane
  • stereo mobil dvd gps kanggo seri Megane

stereo mobil dvd gps kanggo seri Megane

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 30 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7235

Type: Car Radio

Combination: Bluetooth-Enabled

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE, FCC, RoHs, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: L/R Channel

Format: MP3

Screen Size: 6.2 Inch, 7 Inch, 8 Inch, 9 Inch, 10.1 Inch

CPU: RK3188 Quad-Core 1.6GHz

Resolution: HD Screen: 1024*600

3G Wifi: Built-in WiFi

Screen: Capacitive Touch Screen Car Dvd Player

Warranty: 12 Months

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Function: GPS+BT+Radio+AUX IN+DVR

Product Name: Cheap Laptop Dvd Player For Megane Series

Additional Info

Packaging: Kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pcs per month

Brand: Klyde

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen China

Kemampuan Supply: 350000 sets per year

Certificate: FCC,CE,RoHs

Deskripsi Produk

Pamuter dvd laptop murah kanggo seri Megane


1. Mobil dvd iki kanggo seri Megane, sampeyan bisa nyinkronake buku kontak saka ponsel sampeyan menyang pamuter dvd kanggo seri Megane , sing bisa nggawe tangan sampeyan gratis, sementara ndhukung bluetooth-aktif, dibangun ing GPS, pamuter MP3 CD. lsp.


2. Sampeyan uga bisa nyambungake telpon karo pamuter multimedia mobil kanggo seri Megane nganggo kabel USB utawa nggunakake iPhone sing nyambung karo wifi, pamuter dvd mobil Megane seri dilengkapi fungsi buku telpon, banjur sampeyan bisa seneng main balik musik nirkabel saka pamuter multimedia mobil kanggo Seri Megane.


3. Sampeyan bisa ngontrol pamuter multimedia mobil kanggo seri Megane kanthi tombol kontrol setir yen mobil dvd dilengkapi canbus. Pabrik kita ngasilake macem-macem pemain dvd mobil kanggo macem-macem model mobil, seri Megane minangka salah sawijining populer. kita duwe insinyur trampil kanggo mesthekake kualitas produk. Minta hubungi kita lan nggawe pesenan kanggo kita, kita bakal menehi sampeyan harga sing paling apik lan menehi layanan sing paling apik.


Car dvd for Megane (18)Car dvd for Megane (20)Car dvd for Megane (15)


car dvd player (5)car dvd player (7)car dvd player (8)



Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki