Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Pemain stereo dvd stere Sandero Duster
Pemain stereo dvd stere Sandero Duster
Pemain stereo dvd stere Sandero Duster
Pemain stereo dvd stere Sandero Duster
  • Pemain stereo dvd stere Sandero Duster
  • Pemain stereo dvd stere Sandero Duster
  • Pemain stereo dvd stere Sandero Duster

Pemain stereo dvd stere Sandero Duster

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9619

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 10.1 Inch

OS: Android 5.1.1 System

CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-core

Wifi: Yes

Resolution: 1024*600

RDS: Optional

Video Decorder: 1080PHWHD

Bluetooth: Support Hands Free Call

Warranty: 12 Months

TV/ATV: Yes

Additional Info

Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Pemain stereo dvd stere Sandero Duster

1. Spesifikasi pamuter dvd stereo mobil Sandero Duster kayata:

HD layar: 1024 * 600
OS: sistem 9.0 Android
CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8-inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 4GB DDR3
Nand Flash: 32 GB
Layar capacitive multi-touch
GPS + IPOD + BT + Radio + AUX IN + DVR
2 Cara pangilon link


2.Puter pamuter dvd stereo Sandero Duster kalebu Android DVD lan wince Car DVD Player, sing duwe pengalaman 7 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pemain DVD Car, kita duwe hubungan bisnis karo akeh klien sing dihargai saka Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lsp. Pamuter DVD mobil Honda Civic misuwur banget ing saindenging jagad.


3. Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 300 model DVD Car Car Android kalebu kabeh model kanggo pamuter dvd stereo dvd mobil Sandero Duster .Sawise pamuter dvd mobil karo piranti lunak lan platform paling anyar, stabel lan cepet. Kanggo njamin kualitas kasebut, pamuter DVD mobil Civic Honda iki duwe sertifikasi CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas minangka jiwa kita!


4. Model iki kanggo pamuter dvd stereo mobil Sandero Duster stabil banget saiki. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Abitasi produksi kita kanggo pamuter dvd stereo mobil Sandero Duster iki udakara udakara 20000 saben wulan, dadi, ora kuwatir babagan prodhuk. Kita mesthi bakal ana ing kene lan siap nulungi.


Gambar pemain dvd stereo mobil Sandero Duster:

Sandero Duster stereo dvd playerSandero Duster dvd playerSandero Duster stereo player

Kamar Pabrik & Contoh

Sandero Duster stereo dvd

Sandero Duster player

Aksesoris pamuter dvd stereo Sandero Duster:

Sandero Duster stereo

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki