Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Renault kebak pemain dvd 1080p kanggo Duster
Renault kebak pemain dvd 1080p kanggo Duster
Renault kebak pemain dvd 1080p kanggo Duster
Renault kebak pemain dvd 1080p kanggo Duster
Renault kebak pemain dvd 1080p kanggo Duster
Renault kebak pemain dvd 1080p kanggo Duster
  • Renault kebak pemain dvd 1080p kanggo Duster
  • Renault kebak pemain dvd 1080p kanggo Duster
  • Renault kebak pemain dvd 1080p kanggo Duster
  • Renault kebak pemain dvd 1080p kanggo Duster
  • Renault kebak pemain dvd 1080p kanggo Duster

Renault kebak pemain dvd 1080p kanggo Duster

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-8308

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 7 Inch

OS: Android 5.1.1 System

CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-core

Wifi: Yes

Resolution: 1024*600

RDS: Optional

Video Decorder: 1080PHWHD

Bluetooth: Support Hands Free Call

Warranty: 12 Months

TV/ATV: Yes

Additional Info

Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Renault kebak pemain dvd 1080p kanggo Duster

1. DVD mobil Renault KD-8308 kalebu Android DVD lan wince Car DVD Player, sing duwe pengalaman 7 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pamuter DVD Car, kita wis nggawe hubungan bisnis karo akeh klien sing dihargai saka Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lsp. Pamuter DVD KD-8704car misuwur banget ing saindenging jagad.



2. Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 300 model DVD Car Car Android kalebu kabeh model kanggo CIAZ 2015 DVD 2014. Kabeh pamuter dvd mobil kita nganggo piranti lunak paling anyar lan paltform, stabel lan cepet. Kanggo njamin kualitas, CIAZ 2015 iki Pamuter DVD mobil duwe sertifikasi CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas minangka jiwa kita!


3. Model iki kanggo DVD mobil Renault KD-8704 stabil banget saiki. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Abality produksi kita kanggo Renault KD-8704 iki DVD mobil Android udakara udakara 20000 saben wulan, dadi, ora kuwatir babagan prodhuk. Kita mesthi bakal ana ing kene lan siap nulungi.


4. DVD mobil Android kanggo pemain dvd Renault KD-8704, spesifikasi kaya ing ngisor iki:

Ukuran: 7 inci

HD layar: 1024 * 600
OS: sistem 5.1.1 Android
CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 1GB DDR3
Nand Flash: 16 GB
Layar capacitive multi-touch
GPS + BT + Radio + AUX IN + DVR
Link pangilon



Gambar Renault lengkap 1080p dvd pamuter kanggo Duster

Renault full 1080p dvd player for Duster

Renault full 1080p dvd player for Duster

Kamar Pabrik & Contoh

company

sample room

Aksesoris Renault KD-8704 pamuter dvd seksi 1080p seksi

Renault KD-8704 full sexy 1080p dvd player

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki