Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009
Pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009
Pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009
Pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009
Pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009
Pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009
  • Pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009
  • Pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009
  • Pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009
  • Pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009
  • Pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009

Pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7235

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 7 Inch

OS: Android 5.1.1 System

CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-core

Wifi: Yes

Resolution: 1024*600

RDS: Optional

Video Decorder: 1080PHWHD

Bluetooth: Support Hands Free Call

Warranty: 12 Months

TV/ATV: Yes

Additional Info

Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009

1.Pilih DVD mobil Android kanggo pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009 kalebu android lan wince Car DVD Player, kanthi pengalaman 7 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pemain DVD Car, kita duwe hubungan bisnis karo akeh pelanggan sing regane saka Jepang , Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lsp. DVD mobil Android kanggo pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009 misuwur banget ing saindenging jagad.


2. Spesifikasi pamuter DVD mobil cAndroid kanggo Renault Megane 2003-2009 kaya ing ngisor iki:

HD layar: 1024 * 600
OS: sistem 5.1.1 Android
CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 1GB DDR3
Nand Flash: 16 GB
Layar capacitive multi-touch
GPS + IPOD + BT + Radio + AUX IN + DVR
2 Cara pangilon link


3. Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 300 model DVD Car Car Android kalebu kabeh model kanggo pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009 .Sawise pamuter dvd mobil kita nganggo piranti lunak paling anyar lan paltform, stabel lan cepet. Kanggo njamin kualitas kasebut, pamuter DVD mobil Android Android iki kanggo Renault Megane 2003-2009 duwe sertifikasi CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas minangka jiwa kita.


4. Model iki kanggo DVD mobil Android kanggo pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009 banget stabil saiki. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Aborsi produksi kita kanggo pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009 udakara udakara 20000 saben wulan, dadi, ora kuwatir babagan produk kasebut. Kita mesthi bakal ana ing kene lan siap nulungi.


Gambar pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009

Android car DVD player for Renault Megane 2003-2009


Android car DVD player for Renault Megane 2003-2009


Android car DVD player for Renault Megane 2003-2009

Kamar Pabrik & Contoh

company

sample room

Aksesoris pamuter DVD mobil Android kanggo Renault Megane 2003-2009

Android car DVD for Toyota Highlander 2015

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki