Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Jupuk pamuter DVD mobil DVD 2016 karo layar 9 inci
Jupuk pamuter DVD mobil DVD 2016 karo layar 9 inci
Jupuk pamuter DVD mobil DVD 2016 karo layar 9 inci
Jupuk pamuter DVD mobil DVD 2016 karo layar 9 inci
Jupuk pamuter DVD mobil DVD 2016 karo layar 9 inci
Jupuk pamuter DVD mobil DVD 2016 karo layar 9 inci
  • Jupuk pamuter DVD mobil DVD 2016 karo layar 9 inci
  • Jupuk pamuter DVD mobil DVD 2016 karo layar 9 inci
  • Jupuk pamuter DVD mobil DVD 2016 karo layar 9 inci
  • Jupuk pamuter DVD mobil DVD 2016 karo layar 9 inci
  • Jupuk pamuter DVD mobil DVD 2016 karo layar 9 inci

Jupuk pamuter DVD mobil DVD 2016 karo layar 9 inci

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9624

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 9 Inch

OS: Android 5.1.1 System

CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-core

Wifi: Yes

Resolution: 1024*600

RDS: Optional

Video Decorder: 1080PHWHD

Bluetooth: Support Hands Free Call

Warranty: 12 Months

TV/ATV: Yes

Additional Info

Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Jupuk pamuter DVD mobil DVD 2016 karo layar 9 inci

1.Obut DVD mobil Android Android kanggoCapture MT 2016 pamuter DVD layar nganggo layar 9 inci kalebu android lan wince Car DVD Player, kanthi pengalaman 7 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pamuter DVD Car, kita duwe hubungan bisnis karo akeh pelanggan sing regane saka Jepang. Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lan liya-liyane. Jupuk pamuter DVD mobil DVD 2016 kanthi layar 9 inci banget ing saindenging jagad.


2. Spesifikasi pamuter DVD mobil Capture MT 2016 kanthi layar 9 inci kaya ing ngisor iki:

HD layar: 1024 * 600
OS: sistem 5.1.1 Android
CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 1GB DDR3
Nand Flash: 16 GB
Layar capacitive multi-touch
GPS + IPOD + BT + Radio + AUX IN + DVR
2 Cara pangilon link


3. Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 300 model DVD Car Car Android model kalebu kabeh model kanggo pamuter DVD mobil Capture MT 2016 kanthi layar 9 inci . Kabeh pamuter dvd mobil karo piranti lunak lan paltform paling anyar, stabel lan cepet. Kanggo njamin kualitas kasebut, pamuter DVD mobil mobil Capture MT 2016 iki kanthi layar 9 inci duwe sertifikasi CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas minangka jiwa kita!


4. Model iki kanggo pamuter DVD mobil Capture MT 2016 kanthi layar 9 inci stabil banget saiki. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Gangguan produksi kanggo pamuter DVD mobil mobil Capture MT 2016 kanthi layar 9 inci udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara 20000, saengga, ora kuwatir babagan prodhuk. Kita mesthi bakal ana ing kene lan siap nulungi.


Gambar Capture MT 2016 pamuter DVD mobil nganggo layar 9 inci

Capture MT 2016 car DVD player with 9 inch screen


Capture MT 2016 car DVD player with 9 inch screen


Capture MT 2016 car DVD player with 9 inch screen

Kamar Pabrik & Contoh

company

sample room

Aksesoris pamuter DVD mobil Capture MT 2016 kanthi layar 9 inci

Android car DVD for Toyota Highlander 2015

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki