Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > DVD mobil tanpa gelut kanggo RENAULT Duster 2015-2016
DVD mobil tanpa gelut kanggo RENAULT Duster 2015-2016
DVD mobil tanpa gelut kanggo RENAULT Duster 2015-2016
DVD mobil tanpa gelut kanggo RENAULT Duster 2015-2016
DVD mobil tanpa gelut kanggo RENAULT Duster 2015-2016
DVD mobil tanpa gelut kanggo RENAULT Duster 2015-2016
  • DVD mobil tanpa gelut kanggo RENAULT Duster 2015-2016
  • DVD mobil tanpa gelut kanggo RENAULT Duster 2015-2016
  • DVD mobil tanpa gelut kanggo RENAULT Duster 2015-2016
  • DVD mobil tanpa gelut kanggo RENAULT Duster 2015-2016
  • DVD mobil tanpa gelut kanggo RENAULT Duster 2015-2016

DVD mobil tanpa gelut kanggo RENAULT Duster 2015-2016

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9619

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Wifi: Support

3G: Support

OS: Android 5.1

Screen Pixel: 1024*600

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Screen: Capacitive Multi-touch Screen

Size: 9 Inch

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

DVD mobil tanpa gelut kanggo RENAULT Duster 2015-2016

1. DVD car deckless kanggo RENAULT Duster 2015-2016-- Latar mburi dinamis pribadi: backgroud 7dynamik kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi.


DVD mobil tanpa langka kanggo RENAULT Duster 2015-2016 yaiku nggunakake GPS (Sistem Posisi Global) kanthi peta elektronik sing bakal ditindakake, bisa dadi trep lan akurat kanggo ngandhani supir supaya menyang tujuan sing paling cepet utawa paling cepet. path, minangka pembantu sing apik kanggo pamuter pandhu arah driver.With, wong bisa duwe efisiensi karo perjalanan.


3. Kompatibel karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandhegake steering wheter, nggawe perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake karo DVD mobil sing ora apik iki kanggo RENAULT Duster 2015 -2016



Gambar DVD mobil tanpa dekor kanggo RENAULT Duster 2015-2016 :

deckless car DVD for RENAULT Duster 2015-2016deckless car DVD for RENAULT Duster 2015-2016deckless car DVD for RENAULT Duster 2015-2016


Pabrik lan ruangan conto Klyde:

factorysample room


Aksesoris DVD mobil dekkless kanggo RENAULT Duster 2015-2016 :

Accessories of deckless car DVD for RENAULT Duster 2015-2016

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki