Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Megane III 2016 Mobil Mobil
Megane III 2016 Mobil Mobil
Megane III 2016 Mobil Mobil
Megane III 2016 Mobil Mobil
Megane III 2016 Mobil Mobil
  • Megane III 2016 Mobil Mobil
  • Megane III 2016 Mobil Mobil
  • Megane III 2016 Mobil Mobil
  • Megane III 2016 Mobil Mobil

Megane III 2016 Mobil Mobil

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7237

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

OS: Android 6.0.1 System

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, Octa-core

RAM: SAMSUNG DDR3 , 2GB

Flansh: 32GB

Size: 7inches

Screen Resolution: 1024*600

Capacitive Multi-touch Screen: YES

Built In GPS Function: Yes

Built-in Bluetooth For Mobile Hands-free: Yes

Built In Dual Way Mirror Link Function: Yes

Additional Info

Packaging: 3.5KGS / Set 27,5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

Produktivitas: 35000pcs/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350,000pcs/year

Certificate: CE FCC RoHS

Port: Shenzhen,Hongkong

Deskripsi Produk

Megane III 2016 Mobil Mobil

1. Multimedia Mobil Megane III 2016 iki bisa digunakake kanggo Fluence Megane III 2009-2016 . Canbus uga bisa diwenehake kanggo model iki. Spesifikasi minangka nderek:

OS: sistem 6.0.1 Android

CPU: inti Rockchip PX5 Cortex A53, 8 inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 2GB DDR3
Nand Flash: 32 GB
Layar capacitive multi-touch
GPS + BT + Radio + AUX IN + DVR
Link pangilon
BISA BUS (kalebu)


Gambar Megane III 2016 Mobil Mobil :

Megane III 2016


Megane III 2016 2. Megane III 2016 Mobil Mobil Ndhukung Full HD 1920X1080P: ndhukung macem-macem format kalebu DAT, MPG, MPEG, VOB, MP4, MOV, AVI, video DVD, ASF, WMV, MKV, TS, RM, RMVB, lan format coding video kayata H.264, Xvid, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9, MPEG1, H.263, Divx.


3. Layar sentuhan kapasitif HD 1024X600 anyar: Layar tutul sing padha ditemokake ing ponsel pinter sampeyan, luwih responsif saka sadurunge. T Megane III 2016 Mobil Multimedia minangka produk adol panas sing adol apik ing saindenging jagad.


4. Megane III 2016 Multimedia Mobil Kompatibel karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu njupuk tangan ing steering, supaya perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake. Kompatibel karo dashcams: Rekam lakune kapan lan ing ngendi wae. Nyopir luwih dipercaya lan aman.
























Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki