Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > 9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016
9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016
9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016
9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016
9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016
9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016
  • 9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016
  • 9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016
  • 9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016
  • 9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016
  • 9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016

9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9805

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

HD Screen: 1024*600

OS: Android 5.1.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4-core

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Warranty: 1 Year

Bluetooth: Support Hands Free Call

Wifi: Build In

Type: Car MP3

Combination: Bluetooth-Enabled

Size: 9 Inch

Additional Info

Packaging: 3,5KGS / Setel 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 3500000pieces/year

Certificate: FCC,CE

Port: Shekou,Yantian

Deskripsi Produk

9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016

1. 9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016 yaiku 9 pamuter dvd deckless 9 inci. 9 Inch Full Touch kanggo Kadjar 2016 digunakake kanggo 2016 Renault Kadjar. Kanthi fungsi pangilon-kaca, kita nuduhake gambar sing padha karo kabel USB utawa wifi ing ponsel ponsel ing 9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016. Uga kongsi wifi ing iphone ing 9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016. Kanthi link-mirror fungsi, nalika telpon lagi muter musik, 9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016 lagi diputer musik sing padha, nampilake antarmuka sing padha.


2. Kanthi fungsi layar, 9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016 bisa duwe gambar screenshot sing beda. kanggo dituduhake ing facebook, twitter lan instagram, ect. Kejabi, 9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016 bisa duwe macem-macem peta sadurunge pesenan, Eropa (Inggris, Spanyol, Rusia, Italia, Romania, Prancis, Poland, Denmark, Swedia, Swiss, Yunani, Hongaria lan negara-negara Eropa liyane); Amérika Lor (AS, Meksiko, ect.); Amérika Kidul (Brasil, Argentina, Chili, ...); Asia (India, Malaysia, Filipina, Thailand, Singapura, Taiwan, HK, China, ...); Timur Tengah (Arab Saudi, UAE, Qatar, Bahrian, Israel, Oman, Jordan lan Mesir ...); Australia lan New Zealand ......


3. Iki Tutul Lengkap 9 Inch kanggo Kadjar 2016 kanggo drive loro kiwa lan tengen. 9 Inch Full Touch kanggo Kadjar 2016 ora duwe fungsi DVD / CD lan TV analog, nanging ndhukung hard disk mobile. 9 Inch Full Touch kanggo Kadjar 2016 nduweni layar HD 1024 * 600, layar multi-sentuhan kapasitif , tombol sentuhan lengkap, slot kertu SD. 9 Inch Full Touch kanggo Kadjar 2016 ndhukung peta IGO, Sygic lan Papago. 9 Inch Full Touch for Kadjar 2016 ndhukung GPS lan GLONESS, saengga 9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016 kanggo pasar Rusia lan Ukraina .

Gambar saka 9 Inch Full Tutul kanggo Kadjar 2016 :

9 Inch Full Touch for Kadjar 20169 Inch Full Touch for Kadjar 20169 Inch Full Touch for Kadjar 20169 Inch Full Touch for Kadjar 20169 Inch Full Touch for Kadjar 2016

Gambar Gambar Pabrik:

1

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki