Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > DVD Car Android kanggo Renault LOGAN L90
DVD Car Android kanggo Renault LOGAN L90
DVD Car Android kanggo Renault LOGAN L90
DVD Car Android kanggo Renault LOGAN L90
DVD Car Android kanggo Renault LOGAN L90
DVD Car Android kanggo Renault LOGAN L90
  • DVD Car Android kanggo Renault LOGAN L90
  • DVD Car Android kanggo Renault LOGAN L90
  • DVD Car Android kanggo Renault LOGAN L90
  • DVD Car Android kanggo Renault LOGAN L90
  • DVD Car Android kanggo Renault LOGAN L90

DVD Car Android kanggo Renault LOGAN L90

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-8228

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

OS: Android 7.1.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, Quad-core

RAM: SAMSUNG DDR3 , 2GB

Flansh: 16GB

Screen Resolution: 1024*600

Capacitive Multi-touch Screen: IPS

Size: 8inch

Built In GPS Function: Yes

Built-in Bluetooth For Mobile Hands-free: Yes

Built In Dual Way Mirror Link Function: Yes

Additional Info

Packaging: 3.5KGS / Set 27,5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

Produktivitas: 35000pcs/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350,000pcs/year

Certificate: CE FCC RoHS

Kode HS: 8521901290

Port: Shenzhen,Hongkong

Deskripsi Produk

8inch Android 7.1.1 Car DVD kanggo Renault LOGAN L90

Model Model Pas:

Cocog Kanggo DVD Car Android LOGAN L90

- Sistem OS 7.1 Android
- CPU: Frekuensi Rockchip PX3 kotak inti inti
- Layar Capacitive HD 1024X600
- Fungsi Link Mirror (nuduhake video utawa lagu saka telpon menyang DVD Mobil LOGAN L90 Android Car
- Dibangun ing 16GB
- Memori 2G DDR3 RAM
- Video HD 1080P

- Microphone eksternal
- Adaptor WIFI kacepetan kanthi cepet (ndukung 3G dongle), download macem-macem aplikasi saka pasar Android
- LOGAN L90 Android Car DVD Support External 3G Dongle (3G Dongle opsional)
- Sistem DSP - output audio sing apik, setelan penyamaan swara Custom.
- Makan ing GPS chipset, bisa ngelingake peta memori ing unit, pandhu arah swara.
- Sistem cerdas tangan Bluetooth sing cerdas, nganggo buku telpon, Bluetooth Music (A2DP).
- Radio config paling dhuwur karo RDS, NXP6686 Chipset
- Ndhukung HD 2D & Game 3D
- Kamera ngarep lan mburi bisa bebarengan
- Dhukungan SD / MMC / Port SDHC SD, SDHC Ndhukung Max 64G, HDD

Gambar Android 7.1.1 LOGAN L90 DVD Car Android

LOGAN L90 Android Car DVDLOGAN L90 Android Car DVDLOGAN L90 Android Car DVDLOGAN L90 Android Car DVD


Aksesoris Android 7.1.1 LOGAN L90 DVD Car Android


Car accessoriesHight lightAbout quality























Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki