Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Android 6.0 Octa inti Renault Megane 2
Android 6.0 Octa inti Renault Megane 2
  • Android 6.0 Octa inti Renault Megane 2

Android 6.0 Octa inti Renault Megane 2

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7236

Type: Car MP3

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 7 Inch

OS: Android 6.0.1 System

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8-core

Wifi: Yes

Resolution: 1024*600

RDS: Optional

Video Decorder: 1080PHWHD

Bluetooth: Support Hands Free Call

Warranty: 12 Months

TV/ATV: Yes

Additional Info

Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Android 6.0 Octa inti Renault Megane 2


1. Wangsulan Cepet Sawise Lampu Mobil: Sajrone 1 Sec Kanggo Miwiti, Ing 2 Secs Kanggo Swara, Ing 3 Secs Kanggo Disemak, Sajrone 25 Secs Kanggo Operasi Nalika Ton saka Aplikasi sing diinstal APE Music.


2. Ndhukung HD 2D & 3D Game Front lan Rear Kamera Bisa Nggarap

Ndhukung Ewonan Softwares Ngundhuh Saka Pasar Android
Bluetooth Ndhukung Kabeh Ponsel Telepon, Input Buku teleon, Puteri Musik, Ndhukung Panelusuran Jeneng Dening AZ
Dhukungan Video: WMV (Kode VC1) AVI (H.264, MPEG4, Xvid, WMV), MP4 (H.263, H.264, MPEG4), MPG (MPEG-2), M4V (H.264, MPEG4)



3. Ndhukung Port SD / MMC / SDHC SD, SDHC Ndhukung Max 32G, HDD





Gambar Android 6.0 Octa inti Renault Megane 2:

Android 6.0 Renault Megane 2

Octa Core Renault Megane 2

Android 6.0 Octa Core Megane 2

Kamar Pabrik & Contoh:

company

sample room

Aksesoris Android 6.0 Octa inti Renault Megane 2:

Renault KD-8704 full sexy 1080p dvd player

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki