Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Octa inti Android 6.0 DVD Fluence III
Octa inti Android 6.0 DVD Fluence III
Octa inti Android 6.0 DVD Fluence III
Octa inti Android 6.0 DVD Fluence III
Octa inti Android 6.0 DVD Fluence III
Octa inti Android 6.0 DVD Fluence III
  • Octa inti Android 6.0 DVD Fluence III
  • Octa inti Android 6.0 DVD Fluence III
  • Octa inti Android 6.0 DVD Fluence III
  • Octa inti Android 6.0 DVD Fluence III
  • Octa inti Android 6.0 DVD Fluence III

Octa inti Android 6.0 DVD Fluence III

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,FCA
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7237

Type: Car MP3

Combination: MP3 / MP4 Players

Placement: Dashboard

Certification: FCC, ISO, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 7 Inch

OS: Android 7.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4-core

Wifi: Yes

Resolution: 1024*600

RDS: Optional

Video Decorder: 1080PHWHD

Bluetooth: Support Hands Free Call

Warranty: 12 Months

TV/ATV: Yes

Additional Info

Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Octa inti Android 6.0 Car DVD GPS Kanggo Fluence III


Layar:


7 '' Résolusi layar 1024x600, layar tutul capacitive, multi-touch 5

Sistem Operasi

Sistem 6.0 Pure murni , kanthi nginstal Play Market; antarmuka sing dirancang khusus kanggo mobil, kanthi Menu OSD Multi-basa, kayata Rusia, Inggris, Polandia, Ibrani, Portugis, Deutsch, Arab, Romania, Yunani lan liya-liyane.

CPU

4-CORE: Cortex 4x1.6GHz (total 6.4GHz, Allwinner R16), Lan saka mode turu - enggal!

Memori

Memori internal: 16 GB, udakara 12 GB kasedhiya kanggo pangguna

karo 1 slot kertu GPS

Kanthi 2 Port USB, siji kanggo 3G dongle, lan liyane kanggo USB Flash drive utawa Mobile HDD.

TV Analog

Ora

TV Digital

pilihan kothak tv digital Eksternal bisa disambungake liwat Aux-in Port, kudu dielingake yen ora bisa dikontrol ing layar.

DVD

Kanthi kothak DVD, bisa maca Disc utawa CD.

Radio

AM, FM, RDS, minangka pangolahan sinyal digital, pengawetan lan ganti jeneng nganti 30 stasiun chipset NXP6686 PHILIPS - resepsi sing paling dhuwur, tuner diselehake ing mobil radio asli kanthi mobil premium.

Pandhu arah

Panampa GPS + GLONASS : GPS Chip UBX-M8030-KT, 60 saluran. Pandhu arah antena eksternal nganggo lalu lintas, rute nelpon swara lan nganyari peta online. Ndhukung kabeh navigasi kanggo Android: Yandex, Navitel, iGO, Sygic, Tomtom. Ndhukung fungsi Dual Zone, bisa mbukak macem-macem piranti lunak pandhu arah lan musik utawa video sekaligus!

Cathetan: GPS lan GLONASS ora bisa kerja bareng, lan GLONASS mung kanggo pelanggan Rusia.

Music

MUSIK RADIO ONLINE: MP3, WMA, WAW, AAC, AC3, OGG, FLAC lan liya-liyane.

Video

TV ONLINE, VIDEO: Full HD 1080p format apa wae: AVI (DivX, Xvid, Mpeg4, h.264), MKV, WMV, FLV, WebM lan liyane (disaranake MX Video Player gratis).


Gambar Octa inti Android 6.0 Mobil GPS GPS Kanggo Fluence III:

Octa Core Android 6 0 Car Dvd Gps For Renault Fluence IiiOcta Core Android 6 0 Car Dvd Gps For Renault Fluence IiiOcta Core Android 6 0 Car Dvd Gps For Renault Fluence Iii



Aksesoris Octa inti Android 6.0 Mobil DVD GPS Kanggo Fluence III:

Renault KD-8704 full sexy 1080p dvd player

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki