Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Android 6.0 Mobil DVD Kanggo Fluence III
Android 6.0 Mobil DVD Kanggo Fluence III
Android 6.0 Mobil DVD Kanggo Fluence III
Android 6.0 Mobil DVD Kanggo Fluence III
Android 6.0 Mobil DVD Kanggo Fluence III
Android 6.0 Mobil DVD Kanggo Fluence III
  • Android 6.0 Mobil DVD Kanggo Fluence III
  • Android 6.0 Mobil DVD Kanggo Fluence III
  • Android 6.0 Mobil DVD Kanggo Fluence III
  • Android 6.0 Mobil DVD Kanggo Fluence III
  • Android 6.0 Mobil DVD Kanggo Fluence III

Android 6.0 Mobil DVD Kanggo Fluence III

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7237

Type: Car MP3

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 7 Inch

OS: Android 6.0.1 System

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8-core

Wifi: Yes

Resolution: 1024*600

RDS: Optional

Video Decorder: 1080PHWHD

Bluetooth: Support Hands Free Call

Warranty: 12 Months

TV/ATV: Yes

Additional Info

Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Android 6.0 Mobil DVD Kanggo Fluence III



1. Layar:

7 '' Résolusi layar 1024x600, layar tutul capacitive, multi-touch

2. Sistem Operasi
Sistem 6.0 Pure Pure , kanthi Play Market diinstal; antarmuka sing dirancang khusus kanggo mobil, kanthi Menu OSD Multi-basa, kayata Rusia, Inggris, Polandia, Ibrani, Portugis, Deutsch, Arab, Romania, Yunani lan liya-liyane.
3. CPU
8-CORE: Cortex 8x1.5GHz, lan saka mode turu - enggal!
4. Memori
Memori internal: 32 GB
karo 1 slot kertu GPS
Kanthi 2 Port USB, siji kanggo 3G dongle, lan liyane kanggo USB Flash drive utawa Mobile HDD.
5. TV Analog
Ora
6. TV Digital
pilihan kothak tv digital Eksternal bisa disambungake liwat Aux-in Port, kudu dielingake yen ora bisa dikontrol ing layar.
7. DVD
Kanthi kothak DVD, bisa maca Disc utawa CD.





Gambar Android 6.0 Mobil DVD Kanggo Fluence III:

Android 6.0 Car DVD For Renault Fluence III

Kamar Pabrik & Contoh:

company

sample room

Aksesoris Android 6.0 Mobil DVD Kanggo Fluence III:

Renault KD-8704 full sexy 1080p dvd player

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki