Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Car DVD Player
RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Car DVD Player
  • RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Car DVD Player

RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Car DVD Player

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-8228

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Wifi: Yes

Resolution: 1024*600

RDS: Optional

Video Decorder: 1080PHWHD

Bluetooth: Support Hands Free Call

Warranty: 12 Months

TV/ATV: Yes

Size: 8 Inch

OS: Android 7.1.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Additional Info

Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Car DVD Player

1.Oboro DVD mobil Android kanggo RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Car DVD Player kalebu android lan wince Car DVD Player, pengalaman 9 taun ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pamuter DVD Car, kita duwe hubungan bisnis karo akeh klien sing regane saka Jepang , Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lsp. DVD mobil Android kanggo RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Mobil DVD Player banget populer ing saindenging jagad.


2. Spesifikasi RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Car DVD Player kaya ing ngisor iki:

Piksel layar: 1024 * 600
OS: sistem Android 7.1.1
CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 2GB DDR3
Nand Flash: 16 GB
Layar capacitive multi-touch
GPS + BT + Radio + AUX IN + DVR
Link pangilon + HDMI
BISA BUS (kalebu)


3. Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 300 model DVD Car Car Android kalebu kabeh model forRENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Car DVD Player .Supaya pamuter dvd mobil karo piranti lunak paling anyar lan paltform, stabel lan cepet. Kanggo njamin kualitas kasebut, RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Car DVD Player iki sertifikasi CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas minangka jiwa kita.


4. Model iki kanggo RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Mobil DVD Player saiki stabil banget. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Abitasi produksi kita kanggo RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Car DVD Player kira-kira 20000 buwang saben wulan, dadi, ora kuwatir babagan produk kasebut. Kita mesthi bakal ana ing kene lan siap nulungi.


Gambar RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Car DVD Player

Android 7.1.1 Car DVD player RENAULT LOGAN


RENAULT LOGAN Android 7.1.1 Car DVD Player


Touch screen auto radio car dvd

Kamar Pabrik & Contoh

company

sample room


RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Fungsi Main Player DVD:


Main Function

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki