Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1
Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1
Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1
Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1
Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1
Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1
  • Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1
  • Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1
  • Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1
  • Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1
  • Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1

Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9624

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Wifi: Yes

Resolution: 1024*600

RDS: Optional

Video Decorder: 1080PHWHD

Bluetooth: Support Hands Free Call

Warranty: 12 Months

TV/ATV: Yes

OS: Android 7.1.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Size: 9 Inch

Additional Info

Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1

1.Ong sistem navigasi Renault Renault Android yaiku Android 7.1 kalebu Android lan Wince Car DVD Player, pengalaman 9 taun ing desain, manufaktur lan pemasaran Pemain DVD DVD, kita wis nggawe hubungan bisnis karo klien sing regane saka Jepang, Rusia, Ukraine, Turkey, Spanyol, Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lan liya-liyane.


2. Spesifikasi sistem pandhu arah Renault Capture GPS Android 7.1 kaya ing ngisor iki:

Piksel layar: 1024 * 600
OS: sistem Android 7.1.1
CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 2GB DDR3
Nand Flash: 16 GB
Layar capacitive multi-touch
GPS + BT + Radio + AUX IN + DVR
Link pangilon + HDMI
BISA BUS (kalebu)


3. Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 300 model DVD Car Car Android kalebu kabeh model kanggo sistem navigasi Renault Capture GPS Android 7.1 Kabeh pamuter dvd mobil kita nganggo piranti lunak paling anyar lan paltform, stabel lan cepet. Kanggo njamin kualitas kasebut, sistem pandhu arah Renault Capture GPS Android 7.1 iki duwe sertifikasi CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas minangka jiwa kita.


4. Model iki kanggo sistem navigasi Renault Capture GPS Android 7.1 banget stabil saiki. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Abitasi produksi kita kanggo sistem navigasi Renault Capture GPS Android 7.1 udakara 20000 saben wulan, dadi, ora kuwatir babagan prodhuk. Kita mesthi bakal ana ing kene lan siap nulungi.


Gambar sistem pandhu arah Renault Capture GPS Android 7.1:

Android 7.1 GPS navigation system


Renault Capture Android 7.1 Car dvd


Car Audio Stereo Renault Capture



Kamar Pabrik & Contoh

company

sample room


Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1 Fungsi Utama:


Main Function

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki