Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Digital 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture
Digital 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture
Digital 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture
Digital 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture
Digital 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture
Digital 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture
  • Digital 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture
  • Digital 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture
  • Digital 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture
  • Digital 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture
  • Digital 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture

Digital 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9627

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Wifi: Yes

Resolution: 1024*600

RDS: Optional

Video Decorder: 1080PHWHD

Bluetooth: Support Hands Free Call

Warranty: 12 Months

TV/ATV: Yes

OS: Android 7.1.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Size: 9 Inch

Additional Info

Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Digital 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture

1.Lami Android 7.1 Mobil digital sing apik kanggo Renault Capture kalebu Android lan Wince Car DVD Player, sing pengalaman 9 taun ing desain, manufaktur lan pemasaran Pemain DVD DVD, kita wis nggawe hubungan bisnis karo akeh klien sing dihargai saka Jepang, Rusia, Ukraina, Turki , Spanyol, Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lan liya-liyane.


2. Spesifikasi digital 7.1 Mobil digital sing dhuwur kanggo Renault Capture kaya ing ngisor iki:

Piksel layar: 1024 * 600
OS: sistem Android 7.1.1
CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 2GB DDR3
Nand Flash: 16 GB
Layar capacitive multi-touch
GPS + BT + Radio + AUX IN + DVR
Link pangilon + HDMI
BISA BUS (kalebu)


3. Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 300 model DVD Car Car Android kalebu kabeh model kanggo Android 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture Kabeh pemain dvd mobil kita nganggo piranti lunak paling anyar lan paltform, stabel lan cepet. Kanggo njamin kualitas kasebut, Mobil digital 7.1 Mobil sing dhuwur kanggo Renault Capture iki duwe sertifikasi CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas minangka jiwa kita.


4. Model kanggo Android 7.1 Mobil digital sing dhuwur kanggo Renault Capture saiki wis stabil banget. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Abitasi produksi kita kanggo digital 7.1 Mobil digital sing dhuwur kanggo Renault Capture udakara udakara 20000 saben wulan, dadi, ora kuwatir babagan produk kasebut. Kita mesthi bakal ana ing kene lan siap nulungi.


Gambar digital 7.1 Mobil digital sing dhuwur kanggo Renault Capture:


Car DVD Player for Renault Capture


Renault Capture Android 7.1 Car DVD


9 inch Renault Capture Car DVD Player


Kamar Pabrik & Contoh

company

sample room


Digital digital 7.1 Mobil digital kanggo Renault Capture Main Function:


Main Function

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki