Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > 8 inci layar tutul RENAULT Duster Car DVD Player
8 inci layar tutul RENAULT Duster Car DVD Player
8 inci layar tutul RENAULT Duster Car DVD Player
8 inci layar tutul RENAULT Duster Car DVD Player
8 inci layar tutul RENAULT Duster Car DVD Player
8 inci layar tutul RENAULT Duster Car DVD Player
  • 8 inci layar tutul RENAULT Duster Car DVD Player
  • 8 inci layar tutul RENAULT Duster Car DVD Player
  • 8 inci layar tutul RENAULT Duster Car DVD Player
  • 8 inci layar tutul RENAULT Duster Car DVD Player
  • 8 inci layar tutul RENAULT Duster Car DVD Player

8 inci layar tutul RENAULT Duster Car DVD Player

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-8308

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Wifi: Yes

Resolution: 1024*600

RDS: Optional

Video Decorder: 1080PHWHD

Bluetooth: Support Hands Free Call

Warranty: 12 Months

TV/ATV: Yes

OS: Android 7.1.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Size: 8 Inch

Additional Info

Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

8 inci layar tutul RENAULT Duster Car DVD Player

1.Layar layar sentuh 8 inci RENAULT Duster Car DVD kalebu android lan wince Car DVD Player, pengalaman 9 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pamuter DVD Car, kita duwe hubungan bisnis karo akeh klien sing dihargai saka Jepang, Rusia, Ukraine. Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lan liya-liyane.


2. Spesifikasi 8 Player layar tutul RENAULT Duster Car DVD Player ing 8 inci kaya ing ngisor iki:

Piksel layar: 1024 * 600
OS: sistem Android 7.1.1
CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 2GB DDR3
Nand Flash: 16 GB
Layar capacitive multi-touch
GPS + BT + Radio + AUX IN + DVR
Link pangilon + HDMI
BISA BUS (kalebu)



3. Saiki kita nyedhiyani luwih saka 300 model DVD Car Car Android kalebu kabeh model kanggo layar Sentuh RENAULT Duster Car DVD Player 8 inci Kabeh pamuter dvd mobil kita nganggo piranti lunak paling anyar lan paltform, stabel lan cepet. Kanggo njamin kualitase, layar DVD RENAULT Duster Mobil 8 inci iki duwe sertifikasi CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas minangka jiwa kita.


4. Model iki kanggo 8 sentuhan layar RENAULT Duster Car DVD Player kanggo 8 inci saiki kanthi stabil. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Gangguan produksi kanggo 8 Player layar RENAULT Duster Car DVD Player kanggo 8 inci kira-kira 20000 buwang saben wulan, dadi, ora kuwatir produk. Kita mesthi bakal ana ing kene lan siap nulungi.


Gambar saka 8 inci layar tutul RENAULT Duster Car DVD Player:

8 inch Touch screen RENAULT Duster


Car DVD Player RENAULT Duster


RENAULT Duster Car Multimedia GPS System

Kamar Pabrik & Contoh

company

sample room


8 inci layar tutul RENAULT Duster Mobil DVD Fungsi Utama:


Main Function

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki