Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > 8 Inch Renault Duster 2014-2016 GPS Mobil Dhewe
8 Inch Renault Duster 2014-2016 GPS Mobil Dhewe
8 Inch Renault Duster 2014-2016 GPS Mobil Dhewe
8 Inch Renault Duster 2014-2016 GPS Mobil Dhewe
8 Inch Renault Duster 2014-2016 GPS Mobil Dhewe
8 Inch Renault Duster 2014-2016 GPS Mobil Dhewe
  • 8 Inch Renault Duster 2014-2016 GPS Mobil Dhewe
  • 8 Inch Renault Duster 2014-2016 GPS Mobil Dhewe
  • 8 Inch Renault Duster 2014-2016 GPS Mobil Dhewe
  • 8 Inch Renault Duster 2014-2016 GPS Mobil Dhewe
  • 8 Inch Renault Duster 2014-2016 GPS Mobil Dhewe

8 Inch Renault Duster 2014-2016 GPS Mobil Dhewe

    Tipe Pembayaran: T/T,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-8308

Type: Car MP3

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 8

Screen Pixel: 1024*600

OS: Android 7.1.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 2GB DDR3

Flash: 16 GB

Bluetooth: Support Hands Free

Wifi: Yes

Warranty: 1 Year

Additional Info

Packaging:  3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/Year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

8 Inch Renault Duster 2014-2016 GPS Mobil Dhewe

1.Our 8 Inch Renault Duster 2014-2016 Deckless Car GPS kalebu android lan wince Car DVD Player, kanthi pengalaman 7 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan marketing pamuter DVD Car, kita wis nggawe hubungan bisnis karo akeh pelanggan sing regane saka Jepang, Rusia, Ukraine , Turkey, Spanyol, Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lan sapituruteDuster 2014-2016 Pamuter DVD mobil Deckless banget populer ing saindenging jagad.

2. Spesifikasi saka 8 Inch Renault Duster 2014-2016 Deckless Car GPS kaya ing ngisor iki:
HD layar: 1024 * 600
OS: sistem Android 7.1.1
CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 2GB DDR3
Nand Flash: 16 GB
Layar capacitive multi-touch
GPS + IPOD + BT + Radio + AUX IN + DVR
2 Cara pangilon link

3. Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 300 model DVD Car Car Android kalebu kabeh model kanggo 8 Inch Renault Duster 2014-2016 Deckless Car GPS .Apa pamuter dvd mobil kita nganggo piranti lunak paling anyar lan paltform, stabel lan cepet. Kanggo njamin kwalitas kasebut, GPS Mobil Darat Awal 8 Inch 2014-2016 Mobil Deckless duwe sertifikasi CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas minangka jiwa kita!

4. Model iki kanggo 8 Inch Renault Duster 2014-2016 Deckless Car GPS saiki stabil banget. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Abitasi produksi kita kanggo 8 Inch Renault Duster 2014-2016 Deckless Car GPS udakara udakara 20000 saben wulan, dadi, ora kuwatir babagan produk kasebut. Kita mesthi bakal ana ing kene lan siap nulungi.


Gambar kanggo 8 Inch Renault Duster 2014-2016 GPS Car Deckless

8 Inch Renault Duster 2014-2016 Deckless Car GPS

8 Inch Renault Duster 2014-2016 Deckless

Renault Duster 2014-2016 Deckless Car GPS




Kamar Pabrik & Contoh

company

sample room



Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki