Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Pamuter dvd mobil Renault Duster GPS
Pamuter dvd mobil Renault Duster GPS
Pamuter dvd mobil Renault Duster GPS
Pamuter dvd mobil Renault Duster GPS
  • Pamuter dvd mobil Renault Duster GPS
  • Pamuter dvd mobil Renault Duster GPS
  • Pamuter dvd mobil Renault Duster GPS

Pamuter dvd mobil Renault Duster GPS

    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7083

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Screen Pixel: 1024*600

OS: Android 7.1.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 2GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Wifi: Yes

Bluetooth: Yes

Warranty: 12 Month

Size: 7

Additional Info

Packaging: 3,5KGS / Setel 265 * 255 * 185MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 month

Brand: KLYDE

Panggonan Asal: China, Shenzhen

Kemampuan Supply: 350000 Year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Pamuter dvd mobil Renault Duster GPS


Pemain dvd mobil GPS DF GPS GPS kalebu android lan wince Car DVD Player, kanthi pengalaman 7 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pemain DVD DVD, wis nggawe hubungan bisnis karo akeh klien sing dihargai saka Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lsp.


2. Pemain dvd mobil Renault Duster GPS iki larang regane karo peta online gratis: Sampeyan bisa kanthi gampang ndownload peta online beda kayata peta Google, IGO, peta Sygic lan Waze kanthi gratis. Sampeyan bisa entuk sing paling akurat lan paling bener. rute tanggal, data lalu lintas urip lan liya-liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang. Pamuter dvd mobil Renault Duster GPS iki bakal pantes nyoba.


3. Pemain mobil dvd GPS Duster GPS iki kanggo drive kiwa lan tengen. Layar amba, gampang ditangani. Lan resolusi 1024 * 600, jelas banget. Kanthi Wifi sing dibangun, sampeyan bisa browsing Internet liwat bagean panas ing ponsel sampeyan. Sampeyan bisa nonton film lan ngrungokake musik liwat DVD mobil iki. Pamuter dvd mobil Renault Duster GPS kabeh tombol tutul.


Gambar pemain dvd mobil Renault Duster GPS :

GPS Car Dvd Player for Renault Duster


Renault Duster GPS car dvd player


7 Inch Renault Duster GPS


Android Renault Duster GPS car dvd player


Pabrik lan ruangan sampel KLYDE:


factorysample room

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki