Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Pamuter dvd mobil kanggo Renault Duster
Pamuter dvd mobil kanggo Renault Duster
Pamuter dvd mobil kanggo Renault Duster
Pamuter dvd mobil kanggo Renault Duster
Pamuter dvd mobil kanggo Renault Duster
  • Pamuter dvd mobil kanggo Renault Duster
  • Pamuter dvd mobil kanggo Renault Duster
  • Pamuter dvd mobil kanggo Renault Duster
  • Pamuter dvd mobil kanggo Renault Duster

Pamuter dvd mobil kanggo Renault Duster

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-8308

Type: Car MP3

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

OS: Android 7.1 System

Screen Pixel: 1024*600

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Main Frenqency: 1.6GB

RAM: SAMSUNG DDR3 , 1GB

Flansh: 16GB

Built In GPS Function: Yes

Wifi: Yes

Size: 8

Additional Info

Packaging: 3,5KGS / Setel 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/Year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Pamuter dvd mobil kanggo Renault Duster

1. Pamuter dvd mobil kanggo Renault Duster kalebu Android DVD lan wince Car DVD Player, sing duwe pengalaman 7 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pemain DVD Car, kita duwe hubungan bisnis karo akeh klien sing dihargai saka Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lsp.


2. Player dvd Car for Renault Duster iki larang regane karo peta online gratis: Sampeyan bisa kanthi gampang ndownload peta online beda kayata peta Google, IGO, peta Sygic lan Waze kanthi gratis. Sampeyan bisa entuk sing paling akurat lan paling bener. rute tanggal, data lalu lintas urip lan liya-liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang. Iki pamuter Car dvd for Renault duster bakal pantes nyoba.


3. Iki dvd Car kanggo Renault duster kanggo drive kiwa lan tengen. Layar amba, gampang ditangani. Lan resolusi 1024 * 600, jelas banget. Kanthi Wifi sing dibangun, sampeyan bisa browsing Internet liwat bagean panas ing ponsel sampeyan. Sampeyan bisa nonton film lan ngrungokake musik liwat DVD mobil iki. Pamuter dvd Car iki kanggo Renault Duster kabeh tombol tutul.

Picture of Car dvd player for Renault Duster:

Car dvd player for Renault Duster 2014-2016


Car Dvd Player for Renault Duster


Renault Duster 2014-2016 Car Dvd Player


8 Inch Car Dvd Player for Renault Duster


Factory and sample room of KLYDE:


factorysample room

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki