Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Sistem Android 7.1 kanggo Renault Magane 2003-2009
Sistem Android 7.1 kanggo Renault Magane 2003-2009
Sistem Android 7.1 kanggo Renault Magane 2003-2009
Sistem Android 7.1 kanggo Renault Magane 2003-2009
  • Sistem Android 7.1 kanggo Renault Magane 2003-2009
  • Sistem Android 7.1 kanggo Renault Magane 2003-2009
  • Sistem Android 7.1 kanggo Renault Magane 2003-2009

Sistem Android 7.1 kanggo Renault Magane 2003-2009

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7235

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

HD Screen: 1024*600

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4-core

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 2GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Warranty: 1 Year

Bluetooth: Support Hands Free Call

Wifi: Build In

OS: Android 7.1.1 System

Size: 7 Inch

Additional Info

Packaging: 3,5KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Sistem Android 7.1 kanggo Renault Magane 2003-2009

1. Sistem 7.1 Android kanggo Renault Magane 2003-2009 navigasi sistem kasusun saka komputer host lan terminal tampilan navigasi dumadi saka rong bagéan. Antena GPS sing dibangun ing ngisor iki bakal nampa 24 satelit GPS ing saindenging jagad paling ora 3 kanthi transfer data, mula bisa nemtokake posisi kendharaan saiki. Koordinasi posisi sing cocog lan data peta kanggo nemtokake host liwat navigasi satelit GPS fase sinyal, bisa nemtokake lokasi sing tepat ing kendharaan ing peta elektronik .


2.The Android 7.1 sistem kanggo Renault Magane 2003-2009 punika Cost-efektif karo peta online free: Sampeyan bisa gampang download maps online kayata map Google, IGO, Sygic lan map Wikipedia kanggo free.You bisa njaluk paling akurat lan munggah -saiki rute, data lalu lintas urip lan liya-liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang. Sistem Android 7.1 kanggo Renault Magane 2003-2009 iki kudu dicoba.


3. Sistem Android 7.1 kanggo Renault Magane 2003-2009 iki layar Big, gampang ditangani. Lan resolusi 1024 * 600, jelas banget. Kanthi Wifi sing dibangun, sampeyan bisa browsing Internet liwat bagean panas ing ponsel sampeyan. Sampeyan bisa nonton film lan ngrungokake musik liwat DVD mobil iki. DVD mobil iki utamane kanggo sistem Android 7.1 kanggo Renault Magane 2003-2009 kabeh tombol sentuhan.

Gambar sistem Android 7.1 kanggo Renault Magane 2003-2009:

Android 7.1 system for Renault Magane 2003-2009


Android 7.1 System for Renault Magane


Android 7.1 System for Magane 2003-2009


Renault Magane 2003-2009 Car Dvd Player


Pabrik lan conto showroom Klyde:

factorysample room

Android 7.1.1 Fungsi Utama

Main Function

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki