Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Audio mobil kanggo Renault Magane 2 Player
Audio mobil kanggo Renault Magane 2 Player
Audio mobil kanggo Renault Magane 2 Player
Audio mobil kanggo Renault Magane 2 Player
Audio mobil kanggo Renault Magane 2 Player
  • Audio mobil kanggo Renault Magane 2 Player
  • Audio mobil kanggo Renault Magane 2 Player
  • Audio mobil kanggo Renault Magane 2 Player
  • Audio mobil kanggo Renault Magane 2 Player

Audio mobil kanggo Renault Magane 2 Player

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7236

Type: Car MP3

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

OS: Android 7.1.1 System

Screen Pixel: 1024*600

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Main Frenqency: 1.6GB

RAM: SAMSUNG DDR3 , 2GB

Flansh: 16GB

Built In GPS Function: Yes

Wifi: Yes

Size: 7

Additional Info

Packaging: 4.2KGS / Set 455 * 270 * 220MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/Year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Audio mobil kanggo Renault Magane 2 Player

1.Car audio kanggo Renault Magane 2 Player kalebu android lan wince Car DVD Player, sing pengalaman 7 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pamuter DVD Car, kita duwe hubungan bisnis karo akeh klien sing dihargai saka Jepang, Rusia, Ukraine, Turkey, Spanyol , Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lsp.


2.This Car audio kanggo Renault Magane 2 Player punika biaya-efektif karo peta online free: Sampeyan bisa gampang download maps online kayata map Google, IGO, Sygic lan Wikipedia map free.You bisa njaluk paling akurat lan munggah-kanggo -Dhaptar rute, data lalu lintas langsung lan liya-liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang. Iki audio Car kanggo Renault Magane 2 Player bakal pantes nyoba.



3. Audio Car iki kanggo Renault Magane 2 Player kanggo drive kiwa lan tengen. Layar amba, gampang ditangani. Lan resolusi 1024 * 600, jelas banget. Kanthi Wifi sing dibangun, sampeyan bisa browsing Internet liwat bagean panas ing ponsel sampeyan. Sampeyan bisa nonton film lan ngrungokake musik liwat DVD mobil iki. Audio audio iki kanggo Renault Magane 2 Player tombol tombol kabeh

Picture of Car audio for Renault Magane 2 Player :

Car audio for Renault Magane 2 Player


Car Audio for Renault Magane 2


Renault Magane 2 Car Audio Player


Factory and sample room of KLYDE:


factorysample room

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki