Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Player Mobil Mobil Android kanggo Renault Clio 2016
Player Mobil Mobil Android kanggo Renault Clio 2016
Player Mobil Mobil Android kanggo Renault Clio 2016
Player Mobil Mobil Android kanggo Renault Clio 2016
  • Player Mobil Mobil Android kanggo Renault Clio 2016
  • Player Mobil Mobil Android kanggo Renault Clio 2016
  • Player Mobil Mobil Android kanggo Renault Clio 2016

Player Mobil Mobil Android kanggo Renault Clio 2016

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-1095

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

HD Screen: 1024*600

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4-core

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Warranty: 1 Year

Bluetooth: Support Hands Free Call

Wifi: Build In

OS: Android 7.1.1 System

Size: 10.1 Inch

Additional Info

Packaging: 3,5KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Player Mobil Mobil Android kanggo Renault Clio 2016


1. Sistem navigasi Mobil Mobil Android kanggo Renault Clio 2016 kasusun saka komputer host lan terminal tampilan navigasi dumadi saka rong bagéan. Antena GPS sing dibangun ing ngisor iki bakal nampa 24 satelit GPS ing saindenging jagad paling ora 3 kanthi transfer data, mula bisa nemtokake posisi kendharaan saiki. Koordinasi posisi sing cocog lan data peta kanggo nemtokake host liwat navigasi satelit GPS fase sinyal, bisa nemtokake lokasi sing tepat ing kendharaan ing peta elektronik .


2.The Android Car Multimedia Player kanggo Renault Kangoo 2016 punika Cost-efektif karo peta online free: Sampeyan bisa gampang download maps online kayata map Google, IGO, Sygic lan Wikipedia map free.You bisa njaluk paling akurat lan up- rute saiki, data lalu lintas langsung lan liya-liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang. Pemain Mobil Mobil Android kanggo Renault Clio 2016 iki kudu dicoba.


3. Layar gedhe, gampang ditangani. Lan resolusi 1024 * 600, jelas banget. Kanthi Wifi sing dibangun, sampeyan bisa browsing Internet liwat bagean panas ing ponsel sampeyan. Sampeyan bisa nonton film lan ngrungokake musik liwat DVD mobil iki. Player Mobil Mobil Android iki kanggo Renault Clio 2016 kabeh tombol tutul.


Gambar Pemain Mobil Mobil Android kanggo Renault Clio 2016:

Android Car Multimedia Player for Renault Clio 2016


Android Car Multimedia Player for Renault


Android Car Multimedia Player for Clio 2016


Pabrik lan conto showroom Klyde:

factorysample room


Android 7.1.1 Fungsi Utama karo Player Multimedia Mobil Android kanggo Renault Clio 2016:

Main Function

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki