Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Audio mobil kanggo Logan Sandero Duster
Audio mobil kanggo Logan Sandero Duster
Audio mobil kanggo Logan Sandero Duster
  • Audio mobil kanggo Logan Sandero Duster
  • Audio mobil kanggo Logan Sandero Duster

Audio mobil kanggo Logan Sandero Duster

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9619

Type: Car MP3

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

OS: Android 7.1.1 System

Screen Pixel: 1024*600

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Main Frenqency: 1.6GB

RAM: SAMSUNG DDR3 , 2GB

Flansh: 16GB

Built In GPS Function: Yes

Wifi: Yes

Size: 9

Additional Info

Packaging: 4.2KGS / Set 455 * 270 * 220MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/Year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Audio mobil kanggo Logan Sandero Duster

1.Car audio kanggo Logan Sandero Duster kalebu android lan wince Car DVD Player, sing pengalaman 7 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pemain DVD DVD, kita wis nggawe hubungan bisnis karo klien sing regane saka Jepang, Rusia, Ukraine, Turkey, Spanyol, Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lsp.


2.Teks Mobil Mobil Iki kanggo Logan Sandero Duster larang regane nganggo peta online gratis: Sampeyan bisa kanthi gampang ndownload peta online beda kayata peta Google, IGO, peta Sygic lan Waze kanthi gratis. Sampeyan bisa entuk sing paling akurat lan paling bener. rute tanggal, data lalu lintas urip lan liya-liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang. Iki audio Car kanggo Logan Sandero duster bakal pantes nyoba.


3. Audio Car kanggo Logan Sandero Duster iki kanggo drive kiwa lan tengen. Layar amba, gampang ditangani. Lan resolusi 1024 * 600, jelas banget. Kanthi Wifi sing dibangun, sampeyan bisa browsing Internet liwat bagean panas ing ponsel sampeyan. Sampeyan bisa nonton film lan ngrungokake musik liwat DVD mobil iki. Audio audio iki kanggo Logan Sandero Duster kabeh tombol tutul

Picture of Car audio for Logan Sandero Duster :

Car audio for Logan Sandero Duster


Logan Sandero Duster Car audio


audio player for Logan Sandero Duster


Factory and sample room of KLYDE:


factorysample room

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki