Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Sistem 7.1 Android kanggo Renault Kadjar 2016
Sistem 7.1 Android kanggo Renault Kadjar 2016
Sistem 7.1 Android kanggo Renault Kadjar 2016
Sistem 7.1 Android kanggo Renault Kadjar 2016
  • Sistem 7.1 Android kanggo Renault Kadjar 2016
  • Sistem 7.1 Android kanggo Renault Kadjar 2016
  • Sistem 7.1 Android kanggo Renault Kadjar 2016

Sistem 7.1 Android kanggo Renault Kadjar 2016

    Tipe Pembayaran: T/T,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9805

Type: Car MP3

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Screen Pixel: 1024*600

OS: Android 7.1.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 2GB DDR3

Flash: 16GB

Warranty: 12 Month

Size: 9

Additional Info

Packaging: 3,5KGS / Setel 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/Year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Sistem 7.1 Android kanggo Renault Kadjar 2016


1. Sistem Android 7.1 kanggo produk Renault Kadjar 2016 kalebu Android lan Wince Car DVD Player, sing pengalaman 7 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pemain DVD DVD, wis nggawe hubungan bisnis karo akeh klien sing dihargai saka Jepang, Rusia, Ukraine, Turkey , Spanyol, Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lan liya-liyane.


2. Sistem 7.1 Android kanggo Renault Kadjar 2016 efektif banget karo peta online gratis: Sampeyan bisa kanthi gampang ndownload macem-macem peta online kayata peta Google, IGO, peta Sygic lan Waze kanthi gratis. Sampeyan bisa entuk sing paling akurat lan paling bener. rute tanggal, data lalu lintas urip lan liya-liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang.

3. Sistem Android 7.1 kanggo Renault Kadjar 2016 iki kanggo drive kiwa lan tengen. Layar amba, gampang ditangani. Lan resolusi 1024 * 600, jelas banget. Kanthi Wifi sing dibangun, sampeyan bisa browsing Internet liwat bagean panas ing ponsel sampeyan. Sampeyan bisa nonton film lan ngrungokake musik liwat DVD mobil iki.

gambar sistem Android 7.1 kanggo Renault Kadjar 2016:

Android 7.1 system for Renault Kadjar 2016


Android 7.1 system for Renault Kadjar


Renault Kadjar 2016 car dvd player


7.1 system for Renault Kadjar 2016


Sistem 7.1 Android kanggo Renault Kadjar 2016 Fungsi Utama:

Main Function


Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki