Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Sistem pandhu arah mobil Android 8.0 kanggo Clio 2016 nganggo blumbang beo bluetooth
Sistem pandhu arah mobil Android 8.0 kanggo Clio 2016 nganggo blumbang beo bluetooth
Sistem pandhu arah mobil Android 8.0 kanggo Clio 2016 nganggo blumbang beo bluetooth
Sistem pandhu arah mobil Android 8.0 kanggo Clio 2016 nganggo blumbang beo bluetooth
Sistem pandhu arah mobil Android 8.0 kanggo Clio 2016 nganggo blumbang beo bluetooth
  • Sistem pandhu arah mobil Android 8.0 kanggo Clio 2016 nganggo blumbang beo bluetooth
  • Sistem pandhu arah mobil Android 8.0 kanggo Clio 2016 nganggo blumbang beo bluetooth
  • Sistem pandhu arah mobil Android 8.0 kanggo Clio 2016 nganggo blumbang beo bluetooth
  • Sistem pandhu arah mobil Android 8.0 kanggo Clio 2016 nganggo blumbang beo bluetooth

Sistem pandhu arah mobil Android 8.0 kanggo Clio 2016 nganggo blumbang beo bluetooth

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-1095

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

System: Android 8.0

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: 4GB

Nand Flash: 32GB

Capacitive Multi-touch Screen: YES

GPS+IPOD+BT+Radio+AUX IN+DVR: YES

2 Way Mirror Link: Yes

Parrot BT: YES

TMPS: Yes

DAB: Yes

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000pcs/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Sistem pandhu arah mobil Android 8.0 kanggo Clio 2016 nganggo blumbang beo bluetooth

Apa sampeyan nggunakake navigasi, hiburan ing-mobil kanggo penumpang sampeyan, utawa mung ngrungokake lagu favorit - sistem pandhu arah mobil iki kanggo Clio 2016 dijamin memenuhi kabeh panjaluk sing ana ing dalan. Wiwit saiki sampeyan ora bakal kesasar maneh lan ora ana rasa kuwatir bakal ngalami ing mobil sampeyan - njamin pengalaman perjalanan pungkasan.

Kajaba fitur hiburan, sistem pandhu arah mobil iki kanggo Clio 2016 ndhukung fitur GPS saluran 20 sing akurat banget. Kanthi sistem pandhu arah sing dibangun, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal ilang maneh lan tekan tujuan liburan mbesuk kanthi cepet lan paling efisien. Ora kira-kira ing endi sampeyan bakal tekan, mung nggunakake peta Android kanggo nginstal peta area sing dibutuhake lan sampeyan bakal tetep ngerti babagan informasi lalu lintas nyata-wektu ing rute sampeyan. Ndhukung CAN BUS, kabeh fitur sing ditawakake pamuter media Android iki bisa dikontrol kanthi gampang liwat setir sampeyan. Ngaso film, ganti lagu, lan ngalih ing antarane fitur sing beda - kabeh bisa dikelola kanthi sentuhan prasaja tombol.

car navigation system for Clio 2016car navigation system for Clio 2016car navigation system for Clio 2016car navigation system for Clio 2016









Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki