Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > multimedia mobil Android kanggo Duster 2014-2016 Deckless
multimedia mobil Android kanggo Duster 2014-2016 Deckless
multimedia mobil Android kanggo Duster 2014-2016 Deckless
  • multimedia mobil Android kanggo Duster 2014-2016 Deckless
  • multimedia mobil Android kanggo Duster 2014-2016 Deckless

multimedia mobil Android kanggo Duster 2014-2016 Deckless

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-8308

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

System: Android 8.0

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: 4GB

Nand Flash: 32GB

Capacitive Multi-touch Screen: YES

GPS+IPOD+BT+Radio+AUX IN+DVR: YES

2 Way Mirror Link: Yes

Parrot BT: YES

TMPS: Yes

DAB: Yes

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000pcs/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

multimedia mobil Android kanggo Duster 2014-2016 Deckless

Kaya stereo DIN sing paling dhuwur, gadget mobil iki nduwe sistem navigasi GPS sing akurat. Kanthi navigator mobil 20 saluran kasebut, sampeyan mesthi bakal dianggep informasi sing akurat babagan posisi sampeyan. Wiwit saiki, sampeyan bakal bisa nyetir saka A nganti B tanpa prelu gawe kuwatir maneh. Peta sing gedhe lan ngganggu bakal dadi gangguan ing jaman kepungkur. Multimedia multimedia mobil kanggo Duster iki bakal nuntun sampeyan menyang tujuan mbesuk kanthi cepet lan paling efisien. Sampeyan mung kudu masang peta Android sing disenengi, lan sampeyan bakal siap siyap.

Kanggo nambah panggunaan luwih akeh, multimedia mobil Android iki kanggo Duster ndhukung loro konektivitas WiFi lan 3G. Thanks kanggo iki, sampeyan bakal bisa browsing web kapan wae. Mulane, sampeyan bisa stream film, download media, lan nggawe telpon online kanggo kanca lan kulawarga. Kejabi kabeh fitur dhuwur, multimedia mobil Android iki kanggo Duster kanthi alami uga ndhukung frekuensi radio AM / FM biasa. Kajaba iku, ngidini sampeyan ngrungokake file MP3 lan MP4. Kanthi dhukungan Bluetooth, ngidini sampeyan nyinkronake karo smartphone supaya bisa ngrungokake lagu saka perpustakaan musik mobile. Mikrofon sawijining uga nggawa kamungkinan kanggo telpon kanthi gratis kanggo nambah keamanan ing dalan.

car media system for K2 RIO 2017

car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017












Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki