Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Android 8.0 ing pamuter multimedia mobil kanggo Insigina 2014-2015
Android 8.0 ing pamuter multimedia mobil kanggo Insigina 2014-2015
Android 8.0 ing pamuter multimedia mobil kanggo Insigina 2014-2015
Android 8.0 ing pamuter multimedia mobil kanggo Insigina 2014-2015
  • Android 8.0 ing pamuter multimedia mobil kanggo Insigina 2014-2015
  • Android 8.0 ing pamuter multimedia mobil kanggo Insigina 2014-2015
  • Android 8.0 ing pamuter multimedia mobil kanggo Insigina 2014-2015

Android 8.0 ing pamuter multimedia mobil kanggo Insigina 2014-2015

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-1109

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000pcs/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Hiburan mobil Android 8.0 kanggo Astra J 2011-2014

Model sing bisa ditrapake Insigina 2011-2014

Ora suwe ngenteni suwe kanggo ngakses sistem kasebut. Teknologi boot cepet nyepetake wektu boot

saka 25s nganti 1s. Saiki saben-saben miwiti mobil, sampeyan krungu musik kasebut. (Cathetan: 1S nuduhake wektu wiwitan anget.)


Pamuter multimedia mobil kanggo Insigina nganggo OSIS 8.0 paling anyar, sampeyan bisa ndownload aplikasi apa wae

ing Google Play kanggo ngakses game, Spotify, YouTube lsp, nikmati luwih akeh kemungkinan lan hiburan.

Uga fungsi Setelan cepet ngidini sampeyan ngakses sing pengin luwih cepet.

pamuter multimedia mobil kanggo Insigina dilengkapi sistem operasi 8.0 Android lan Quad-inti sing kuat

CPU nganggo 32G Flash, pamuter multimedia mobil pasar ngisor iki kanggo Insigina bisa ngganti radio pabrik sampeyan kanthi sampurna

Insigina 2011-2014. Layar tutul digital kanthi resolusi 1024 * 600 piksel dibangun kanggo sampeyan supaya puter maneh video HD.


car entertainment for Astra J

car entertainment for Astra J
car entertainment for Astra J
car entertainment for Astra J


















Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki