Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > sistem hiburan multimedia mobil kanggo Duster 2014-2016
sistem hiburan multimedia mobil kanggo Duster 2014-2016
sistem hiburan multimedia mobil kanggo Duster 2014-2016
sistem hiburan multimedia mobil kanggo Duster 2014-2016
sistem hiburan multimedia mobil kanggo Duster 2014-2016
sistem hiburan multimedia mobil kanggo Duster 2014-2016
  • sistem hiburan multimedia mobil kanggo Duster 2014-2016
  • sistem hiburan multimedia mobil kanggo Duster 2014-2016
  • sistem hiburan multimedia mobil kanggo Duster 2014-2016
  • sistem hiburan multimedia mobil kanggo Duster 2014-2016
  • sistem hiburan multimedia mobil kanggo Duster 2014-2016

sistem hiburan multimedia mobil kanggo Duster 2014-2016

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-8308

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

System: Android 8.0

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: 4GB

Nand Flash: 32GB

Capacitive Multi-touch Screen: YES

GPS+IPOD+BT+Radio+AUX IN+DVR: YES

2 Way Mirror Link: Yes

Parrot BT: YES

TMPS: Yes

DAB: Yes

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000pcs/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Sistem hiburan multimedia mobil 8.0 Android kanggo Duster 2014-2016

Saben Unit tes dhuwur suhu sadurunge dikirim, sing mesthekake yen radio ing suhu Tinggi uga tetep sampurna.

Android 8.0 OS Paling Anyar menehi respon cepet lan hiburan sing apik. Kanthi Prosesor CPU Octa-Core, sistem multimedia mobil kanggo Duster duwe kemungkinan luwih akeh kanggo menehi kinerja multi-tasking sing apik lan tanggapan sing cepet.
Kanthi fungsi layar kaca, konten apa wae saka telpon cerdas sampeyan bisa dibayangke menyang sistem multimedia mobil iki kanggo Duster, kontrol Tow-way kabeh Aplikasi saka telpon cerdas, ora ana wektu tundha muter maneh video, seneng game sing nyenengake lan liya-liyane ing tampilan gedhe .

2

car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017













Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki