Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Pemain mobil dvd Android 8.0 kanggo Clio 2016
Pemain mobil dvd Android 8.0 kanggo Clio 2016
Pemain mobil dvd Android 8.0 kanggo Clio 2016
Pemain mobil dvd Android 8.0 kanggo Clio 2016
Pemain mobil dvd Android 8.0 kanggo Clio 2016
  • Pemain mobil dvd Android 8.0 kanggo Clio 2016
  • Pemain mobil dvd Android 8.0 kanggo Clio 2016
  • Pemain mobil dvd Android 8.0 kanggo Clio 2016
  • Pemain mobil dvd Android 8.0 kanggo Clio 2016

Pemain mobil dvd Android 8.0 kanggo Clio 2016

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-1095

Type: Car Radio, Hilux 2016 Car Stereo Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

OS: Android 8.0

RAM: 4GB

Flash: 32GB

Radio: FM/AM

DVD/CD: Yes

CPU: Rockchip PX5

Screen: Capacitive Multi-touch Screen, 9 Inch

CAR: Hilux 2016

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Pemain mobil dvd Android 8.0 kanggo Clio 2016

1 Pemain mobil dvd Android 8.0 kanggo Clio 2016- - Latar mburi dinamis pribadi: 7 latar mburi dinamis kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi.


2. Spesifikasi pemain dvd mobil Android 8.0 iki kanggo Clio 2016

HD layar: 1024 * 600
OS: sistem Android 8.0
CPU: inti Rockchip PX5 Cortex A53, 8 inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 4GB DDR3
Nand Flash: 32 GB
Layar capacitive multi-touch
GPS + BT + Radio + AUX IN + DVR
Link pangilon
BISA BUS (opsional)


3. Fitur tambahan pemain dvd mobil Android 8.0 kanggo Clio 2016: bisa dibangun ing modul TV digital, Brasil ISDB-T, Eropah MPEG4 DVB-T, pasang kothak TV digital Rusia DVB-T2 Antena dual dual MPEG4 DVB-T Eropa.


4. Kompatibel karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu tangan sampeyan nganggo setir, nggawe perjalanan kita aman lan luwih nyenengake karo pamuter MP3 mobil kanggo Android 8.0 mobil dvd pemain kanggo Clio 2016

Gambar saka pemain mobil dvd Android 8.0 kanggo Clio 2016

Android 8.0 car dvd players for Clio 2016 (1)Android 8.0 car dvd players for Clio 2016 (2)Android 8.0 car dvd players for Clio 2016 (3)

Pabrik lan ruangan conto Klyde:

factory

sample room


Aksesoris pemain dvd mobil Android 8.0 kanggo Clio 2016:

Accessories of Android car DVD for Honda Fit 2014 RHD

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki