Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Elektronika mobil paling laris Android 8.0 kanggo Kadjar 2016
Elektronika mobil paling laris Android 8.0 kanggo Kadjar 2016
Elektronika mobil paling laris Android 8.0 kanggo Kadjar 2016
Elektronika mobil paling laris Android 8.0 kanggo Kadjar 2016
Elektronika mobil paling laris Android 8.0 kanggo Kadjar 2016
  • Elektronika mobil paling laris Android 8.0 kanggo Kadjar 2016
  • Elektronika mobil paling laris Android 8.0 kanggo Kadjar 2016
  • Elektronika mobil paling laris Android 8.0 kanggo Kadjar 2016
  • Elektronika mobil paling laris Android 8.0 kanggo Kadjar 2016

Elektronika mobil paling laris Android 8.0 kanggo Kadjar 2016

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9805

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

System: Android 8.0

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: 4GB

Nand Flash: 32GB

Capacitive Multi-touch Screen: YES

GPS+IPOD+BT+Radio+AUX IN+DVR: YES

2 Way Mirror Link: Yes

Parrot BT: YES

TMPS: Yes

DAB: Yes

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000pcs/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Elektronika mobil paling laris Android 8.0 kanggo Kadjar 2016

Cocog Mobil (model): Kadjar 2016

Kemampuan dekoding video meh kabeh headrest / DVD player ing pasar diwatesi, Anak-anak mung bisa nonton video DVD ing kursi mburi, amarga sebagian besar pemain DVD Car mung bisa ngasilake video DVD menyang headrest. Saiki, elektronika mobil iki kanggo Kadjar 2016 bisa ngasilake meh kabeh video kabeh menu menyang piranti liyane liwat output AV, kayata video HD 4K / 1080P saka kertu USB / SD, video Youtube dll, mung siji sing sampeyan butuhake minangka monitor input AV.

elektronik mobil kanggo Kadjar 2016 Dhukungan muter telpon / audio Bluetooth, Sambungake buku telepon, kontak cepet, mikropon eksternal

Tombol panel cahya RGB kasedhiya, sampeyan bisa ngganti kanthi gratis kanggo mobil sampeyan

Cermin telpon ing layar 9 inci .Untuk telpon Android, sampeyan bisa ngilon lan ngontrol ing unit liwat sambungan kabel USB, Air Play Kanggo iPhone, sampeyan mung bisa nggambar ing elektronik piranti kanggo Kadjar 2016 liwat sambungan wifi, ora bisa ngontrol

2

car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017













Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki