Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Sistem radio mobil Android 8.0 kanggo Capture AT 2016
Sistem radio mobil Android 8.0 kanggo Capture AT 2016
Sistem radio mobil Android 8.0 kanggo Capture AT 2016
Sistem radio mobil Android 8.0 kanggo Capture AT 2016
Sistem radio mobil Android 8.0 kanggo Capture AT 2016
  • Sistem radio mobil Android 8.0 kanggo Capture AT 2016
  • Sistem radio mobil Android 8.0 kanggo Capture AT 2016
  • Sistem radio mobil Android 8.0 kanggo Capture AT 2016
  • Sistem radio mobil Android 8.0 kanggo Capture AT 2016

Sistem radio mobil Android 8.0 kanggo Capture AT 2016

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9627

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

System: Android 8.0

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: 4GB

Nand Flash: 32GB

Capacitive Multi-touch Screen: YES

GPS+IPOD+BT+Radio+AUX IN+DVR: YES

2 Way Mirror Link: Yes

Parrot BT: YES

TMPS: Yes

DAB: Yes

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000pcs/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Sistem radio mobil paling laris 8,0 Android kanggo Capture AT 2016

Sistem radio mobil kanggo Capture AT 2016 iki dilengkapi sistem Android 8.0, sing bakal menehi sampeyan pengalaman sing beda tinimbang sadurunge

Tuner radio sing dibangun karo RDS ngaktifake menehi stasiun 18FM & 12AM uga nganyari urip.
IC ampli TDA7851L sing Dibangun, Ndhukung output audio subwoofer, lan ngontrol kanthi kapisah. output audio: 4 X 50W
Kanggo sistem radio mobil iki kanggo Capture AT 2016, bisa ngasilake kabeh headrests, sanajan sampeyan muter video saka video Youtube / SD / Youtube online, Akeh kepala ing pasar mung bisa ngasilake video DVD menyang headrest.
Teknologi nirkabel Bluetooth mbantu sampeyan bisa muter musik saka aplikasi telpon kaya Spotify utawa Pandora, lan nelpon telpon gratis nalika nyopir. Saliyane ndhukung tampilan lagu lan buku telpon, unit kepala uga ndhukung kontak kanthi cepet.
Kamera sing kuwalik Nduwe kapercayan nalika mbalikke. Kamera ngowahi maneh mbantu sampeyan ndeleng kanthi jelas apa sing ana ing mburi sampeyan. Kamera opsional dibutuhake.
High Definition nyedhiyakake résolusi sing asri, nggedhekake pengalaman hiburan ing mobil.
Tombol panel cahya RGB kasedhiya, sampeyan bisa ngganti kanthi gratis kanggo mobil sampeyan
Cermin telpon ing layar 9 inci .Untuk telpon Android, sampeyan bisa ngilon lan ngontrol ing unit liwat sambungan kabel USB, Air Play Kanggo iPhone, sampeyan mung bisa nggambar ing unit liwat sambungan wifi, ora bisa ngontrol
DVR Eksternal DVR mbantu kanggo ngrekam rekaman kanggo nambah katenangan, pungkasane nambah kaslametan lan keamanan sampeyan ing dalan sing rame. Pilihan DVR dibutuhake.
Kamera sing kuwalik Nduwe kapercayan nalika mbalikke. Kamera kuwalik mbantu sampeyan ndeleng kanthi cetha apa sing ana ing mburi sampeyan. Kamera opsional dibutuhake.
OBD Nompo data wektu nyata, kanthi format sing gampang diwaca, supaya bisa ngerti masalah karo komputer mobil.

2

car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017













Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki